OFFLINE

Bohém vagy öreglányos Katalin hercegné szettje?

2012. október 31., szerda 19:07 |

Az olimpiát olcsó ruhában, mezítláb köszöntő Kate Middleton a napokban a Buckingham-palotában fogadta az Egyesült Királyság olimpiai és paralimpiai bajnokait. Az általában derűs kedvű hercegné az eseményre laza, egyenes frizurájához egy Alice by Temperley ruhát választott, melyről nem tudjuk eldönteni, hogy öreglányossá tette az angolok divatikonját, vagy inkább egy jómódú hippi benyomását kelti a virágos ruhában.

Önnek hogy tetszik a virágos ruha?

  • 218
    Túl bohém egy hercegné ruhatárához
  • 1218
    Öregasszonyossá teszi Kate Middletont
  • 5573
    Erre az alkalomra megfelelő

A fekete, térd felett pár centivel végződő ruhára arannyal hímzett fehér virágokat álmodott a több mint tíz éve működő brit divatház, mely az instyle.com szerint Middleton kedvéért szabta át a tüllel megtoldott zsabós ujjú ruhát. A hercegné egyébként nagy rajongója a Temperley ruháknak, nem is először viselte a márka termékét, a divatház fekete csipkeruhájában érkezett például 2012 januárjában a „War Horse” premiérjére is.Önnek hogy tetszik a mostani választás? Olyan benne az alig 30 éves hercegné, mint egy öregasszony, vagy inkább túl bohém a sok virág egy hivatalosa megjelenéshez? Szavazzon!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta