OFFLINE

Mihalik bekötött fejjel pózol

2012. október 28., vasárnap 09:42

A divathéten mellet villantó Mihalik Enikő legutóbbi, stúdióban lőtt divatanyagát az olasz Flair magazinnak készítette 'Skin Bondage' címmel. A személytelen, kórházra emlékeztető környezet és a szupermodell arany gézlapokkal bebugyolált arca valószínűleg a szintén olasz Vogue agyonplasztikázott nőkről szóló anyagához hasonlóan a maszkos műnővé válás veszélyeire kívánja felhívni a figyelmet.

A Robbie Fimmanno által lőtt színes képeken az utcán csókolózó Mihalik bekötözve, púder- és testszínű dresszekben, vagy ezek nélkül egy hordágy társaságában pózol. A javarészt arany és üveg hatású kiegészítőket Sissy Vian stylist választotta a Flair sorozatához, a sötét, erdei bogyó színű rúzst és a csillogó testfestéket pedig Sil Bruinsma sminkmester kente a magyar modellre – írja a trendhunter.com.

A képre kattintva megnézheti a többi fotót is!
A képre kattintva megnézheti a többi fotót is!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta