OFFLINE

Így öltözzön Taylor Swiftnek!

2012. október 26., péntek 16:20

Pár hete elindítottunk egy új sorozatot, amelyben hétről hétre kiválasztunk egy hírességet, és megnézzük, hogy az itthonról is elérhető üzletek kínálatából hogyan lehet összevadászni egy hasonló összeállítást. Eddig Gwen Stefani, Jessica Alba és Katherine Heigl szettjének darabjait kutattuk fel, most Taylor Swift van soron. A fiatal énekesnőnek most jelent meg Red című albuma, így nem csoda, hogy amikor David Letterman műsorának volt a vendége a napokban, akkor többek közt piros kabátot és piros ruhát viselt. Részletek a hajtás után!

Bár Taylor Swift fehér nadrágkosztümje nem aratott osztatlan sikert pár héttel ezelőtt, a mostanában botrányokban is erős énekesnő továbbra is szereti az egyszerű, sallangmentes összeállításokat. Erről tett tanúbizonyságot a minap, amikor David Letterman vendége volt. Szóval ha valaki szereti az egy, legfeljebb kétszínű szetteket, amelyekben nincs semmi trükk, akkor nézzék meg, mire jutottunk!

A fekete, rövid ujjú pulóvert nem annyira könnyű beszerezni, de nem is lehetetlen, legfeljebb egy fekete pólóval helyettesítjük, sőt, így talán ötezer forint alatt megússzuk a vásárlást. Jóval könnyebb helyzetben vagyunk a szűk fazonú, boka fölé érő nadrággal, ezt szinte minden itthoni üzletben lehet kapni. Igaz, az árak között azért vannak különbségek. Míg az F&F-nél ez csak 4900 forint, addig a Zarában 14 ezer forintot is elkérhetnek érte.

Sajnos kizárt, hogy pontosan ugyanolyan kabátot tudjunk venni, mint amilyet Taylor Swift visel, és hiába divatszín most a piros, egy kicsit talpalni kell a megfelelő felöltő után. A legolcsóbban persze megint akkor jövünk ki, ha a hipermarketben kapható ruházati márkát választjuk, de ne féljünk az internetes rendeléstől sem, az Asos oldalán is találtunk egy jó kis kabátot. Igaz, 70 ezer forintba kerül, de legalább French Connection.

Ebben a szezonban kész kihívás olyan ujjatlan ruhát találni, ami a fenti képen látható, de azért nem lehetetlen küldetés, persze kellenek kisebb kompromisszumok. A legjobban hasonlító darabra az Asoson bukkantunk közel 14 ezer forintért, de ha nem ragaszkodunk annyira a fazonhoz, akkor a Pull&Bear üzleteiben már 8995 forintért is van piros ruha. Ami pedig a fekete összeállításhoz viselt cipőt illeti, az esélytelenek nyugalmával próbáltuk megtalálni az itthon is kapható mását. Pont ugyanolyat természetesen nem sikerült találni, hiszen elég különleges, de a mellékelt galériában egészen jó pótmegoldások közül szemezgethetnek.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta