OFFLINE

Menő vagy ciki a zombie-agy táska?

2012. október 24., szerda 10:49

A súlyproblémákkal küzdő Lady Gaga húscafat ruhája vagy a vérfoltos Dexter napszemüveg után már szemünk sem rebbent a zombiagy-szütyő láttán, aminek népszerűségét csakis a közeledő Halloweennek és baráti, 10,35 dolláros, 2300 forintos árának tudjuk be. A MacGyver agyának méretével megegyező ijesztő kistáska tere elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne a bankkártya, személyi igazolvány, rúzs, pénz és apróbb személyes tárgyak. A morbid kiegészítő az amazon.com-on lila, halálfejekkel díszített verzióban is kapható 13.95 dollárért, 3000 forintért.

Agy kistáska 2300-ért
Agy kistáska 2300-ért

Amennyiben még kísértetiesebben szeretne kinézni és unja már, hogy minden évben Frankesteinnek öltözik Halloweenkor, a Hottopic véres, húsos, csontos fűzőjében megteheti. A hátborzongató, hátul állítható, három méretben kapható felső 37 dollárba, 8200 forintba kerül a márka oldalán – írja a gizmodiva.com. Ön szerint menő, vagy ciki, és egyáltalán nem kelt jó benyomást, ha valaki emberi testrészekkel viccelődik? Esetleg a lila agy-táska még belefér, de a vérző fűzőt már túlzásnak tartja?

bloody-cutout-corset-1
1597 szavazat 1464 szavazat

Ne maradj le semmiről!

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta