OFFLINE

Menő vagy ciki a kutyán vágtázó fejetlen lovag?

2012. október 23., kedd 14:23

Ha ön szeretné,hogy ebén egy macska, zsoké vagy cirkuszi majom lovagoljon, 3700-ért már megteheti!

A tíz dolláros, 2200 forintos kutyapedikűr után már nem különösebben lepődünk meg az állatok kínzására szolgáló hülyébbnél-hülyébb termékeken. Hasonlóan lelkes gazdikra specializálta legújabb szezonális sorozatát az 1986 óta működő Paper Magic, mely „Dog Riders Pet Costumes” néven dobta piacra legújabb, Halloweenre időzített kollekcióját. A tehetséges marketingesekből és kreatív szakemberekből álló márka egy kutyák hátára egyszerűen rögzíthető, nem mindennapi nyerget tervezett, melyet különböző figurák ülnek meg: cirkuszi majom, fekete macska, zsoké, fejnélküli lovas, postás, vagy cowboy – írja a laughingsquid.com

Az extrém kutyakiegészítő az amazon.com-on szerezhető be 17 és 25 dollár, 3700 és 5500 forint között. Ön mit gondol, menő az állítható kutyanyereg és bevállalná, hogy egy majommal a hátán viszi sétálni ebét, vagy inkább ciki, és állatkínzásnak tartja a kutyán lovagoló figurákat? Esetleg egy Halloween estére elsütött „Trick or treat” (Cukrot vagy csínt) édességgyűjtő körúton elefér a megdöbbentő kutyajelmez a Hannibal Lecter arcmaszkot is forgalmazó márkától?

1278 szavazat 979 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta