Napos vasárnapunk lesz, elő a miniszoknyával!

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal is egy párizsi divathéten kolbászoló divatbloggert mutatunk önöknek. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Hedvig Opshaug

Október 21-én, vasárnap a hajnali párásság és köd megszűnése után alapvetően napos idő lesz, legfeljebb nyugati területeink fölé sodródnak fátyolfelhők. 20 fok körüli hőmérsékletre lehet számítani, a szél továbbra is gyenge marad – írja az Időkép.hu. Reggel minimum 2-8, napközben maximum 19-23 fok várható, csapadék nem lesz.

A párizsi divathéten sok furcsa ember mászkál, Hedvig Opshaug még a visszafogottabbak közül való: divatbloggerként dolgozik, így tulajdonképp szakmai kötelessége jól megválogatni holmijait. Opshaug összeállításában az a legjobb, hogy nincs túlbonyolítva, táskája, csizmája fekete, nem lóg róla több kiló ékszer, és pulóvere is fehér alapon fekete mintás. Egyedül szoknyája színes, de ennyi pont kell ahhoz, hogy ne tűnjön túl komolynak a bohókásnak szánt szett. Ezt a ruházatot nem is nehéz lemásolni, csak arra kell figyelni, hogy a pulcsi elég bő legyen, a szoknya meg ne túl hosszú – ide kattintva még több képet talál a ruhákról.

Csizma és szoknya: Isabel Marant

Pulóver: IRO

Napszemüveg: Tom Ford

Táska: Proenza Schouler

Óra: Tagheuer

Karkötők: Cooee, Hermes és Monica Vinader

153133010
Kirstin Sinclair / Europress / Getty
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek