OFFLINE

Marad a jó idő, szombaton vegyen rövidgatyát!

2012. október 19., péntek 17:55

Divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal a párizsi divathét egyik résztvevőjét mutatjuk meg önöknek, de természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre elküldheti kedvenc őszi szettjét, de akár bikinis képekkel is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Anne Catherine Frey

Végre jó idő van, tulajdonképp szokatlanul jó így október közepe után: a hosszú hétévégre maradnak a 20 fokok, lehet örülni. Szaknyelven szólva: csapadékmentes, napos időben bízhatunk. Szombaton hajnalban többfelé pára, illetve köd képződhet, nyugaton viszont tartósabban is megmaradhat, ezért ezeken a területeken pár fokkal alacsonyabb maximumértékekre számíthatunk – írja az Időkép.hu. Reggel 5 és 10 fok között alakul a legalacsonyabb hőmérséklet, délután pedig az ország nagy részén pár fokkal 20 fölé fölé melegszik majd a levegő, a déli területeken megközelítheti a 25 fokot is a hőmérséklet.

Ennek örömére most ismét egy párizsi divatmániást választottunk modellünknek, akinek extrém szettjét biztos nem sokan fogják lemásolni, de jó néha látni ilyen összeállítást is. Anne Catherine Frey, a The Kooples márka stylist-gyakornoka és divatblogger a divathét negyedik napján csellengett ebben a fiús szettben, mely az apró részletektől válik különlegessé. Az alul kilógó ing, az apró minták a felsőn, a cipő aranyozott orra mind olyan apróságok, amikkel gyakran nem törődünk, pedig ezek nélkül csak egy közepesen ízléstelen arany kosztüm lenne Frey-en.

Cipő: Valentino

Sort: The Kooples

Zakó: Phlip Lim

Felső: Balenciaga

Táska és ing: Fendi

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta