OFFLINE

Louboutiné lett az év legszexibb cipője

2012. október 18., csütörtök 08:56

A Párizst életnagyságú álomcipőkkel elárasztó Louboutin piros szegecsekkel kivert lakkbőr cipőjét választották a 2012-es év legszexibb cipőjének. A Footwear News és a Saks Fifth Avenue's harmadik éve rendezi meg  „Sexy Shoes” néven futó pályázatát, melynek döntőjébe idén 25 sztárcipész munkáját jutatták tovább a szervezők. A nagy megtiszteltetésben részesített tervezők sorsáról a Footwear News olvasói online szavazhattak szeptember 27 és október 11 között – írja a huffingtonpost.com.

A szavazás eredményét valószínűleg nagyban befolyásolta, hogy idén nincs olyan ruhadarab és kiegészítő, melyet ne lehetne szegecsesben is kapni, illetve az, hogy a közelmúltban több híresség is – például Blake Lively, Jennifer Lopez és Emma Stone – a piros talpú magas sarkút választotta egy-egy vörös szőnyeges eseményre. Az év legszexibb cipője választás dobogósa lett még Stuart Weitzman, aki egy fém sarkú, burgundivörös lakk cipővel került versenybe, illetve harmadik helyezést ért el fekete-ezüst flitteres szandáljával a cipőkészítés másik legendás nagymestere, Jimmy Choo.

o-CHRISTIAN-LOUBOUTIN-570

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta