OFFLINE

Íme a szezon legmenőbb kabátjai

2012. október 10., szerda 16:45

Most már tényleg szürke, hideg ősz jön, vége a jó meleg szeptemberi napoknak: egy dolog dobhatja fel ilyenkor a divatmániás nőt, ha egy szép – lehetőleg új – átmeneti kabátban vészelheti át az őszt. Nem kell még vastag télikabát (a pufidzsekiktől előre ráz a hideg), de a bőrdzsekiket lassan le kell cserélnünk komolyabb darabokra.

Összeszedtünk 15 olyan, különböző árfekvésű és stílusú kabátot, amiben el tudnánk viselni az októberi hideget: a legegyszerűbb, ha bemegyünk egy olyan boltba, ami minden sarkon szembejön, ha van 40 ezer forintunk, biztos találunk olyan átmeneti kabátot, amiben jól fogjuk érezni magunkat. Ha csak tizen-párezrünk akkor se keseredjünk el, a Mangóban, vagy a Bershkában is vannak divatos darabok. Ha azonban a legújabb trendeket követnénk, rendelhetünk az Asosról, vagy a Topshopról is kabátot, excentrikusabb divatáldozatoknak a Romwét ajánljuk. Nézze meg a galériában a 15 legmenőbb átmeneti kabátot!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta