OFFLINE

Elkészült minden idők legrondább Louis Vuitton kollekciója

2012. október 8., hétfő 08:51

Míg Marc Jacobs saját kollekcióját csíkosban képzeli el, addig a Louis Vuittonnál idén a pöttyös a favorit. A divatház és a japán művész, Yayoi Kusama közös kollekciójának első adagját július tizedikén dobták piacra, október elsejétől pedig az ikonikus monogram és az emblematikus pöttyök találkozásából született táska- és pénztárcakollekció is beszerezhető lesz. A vidám minták a Louis Vuitton bevett formáira kerültek, de optikailag nem tettek jót a hengeres papillon-táskáknak és a shoppereknek: a kollekció bármely darabja indulhatna minden idők legdrágább ronda táskája címért.

Ön mint gondol az összepöttyözött kollekcióról?

 • 876
  Minden jó, ami Louis Vuitton
 • 99
  Átverés
 • 197
  Ha olcsóbb lenne megvenném
 • 819
  Ingyen sem vennék ilyen ronda kiegészítőt

Egy francia-japán pöttyös kulcstartóért 245 dollárt, 53 ezer forintot, egy pénztárcáért 430 dollárt, azaz 93500 forintot, egy pipere-szütyőért 465 dollárt, 101 ezer  forintot kér a Louis Vuitton – írja a highsnobette.com. A táskák sem úszták meg a túlárazást, az övvel keresztezett zöld táskát 2320 dollárra, 505 ezer forintra, a strandtáska formájú barna-fehér táskát 1380 dollára, 300 ezer forintra árazták be a márkánál.

Az őszi kollekció népszerűsítésére a Selfridges üzlet tetejére egy óriásméretű szobrot is emeltek a 82 éves művésznőről. Azt, hogy hogyan készült a monumentális alkotás, a videóban ön is megnézheti!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta