Hidegfront jön, vegyen példát Annamáriáról!

Új divat- és időjárásügyi sorozatunkban minden nap adunk egy tippet, mit vegyen fel. Ez alkalommal első bátor olvasónkat, Annamáriát mutatjuk be, aki nem volt rest és küldött nekünk képet kedvenc őszi szettjéről. Természetesen nagyon szívesen látjuk az ön fotóját is: erre az e-mail címre küldheti magáról a képeket, akár bikinis fotókkal is bombázhat, legfeljebb eltesszük őket jövő nyárig. Nézzük, mire számíthatunk ma!

Annamária

Hét eleje óta mondják, hogy vasárnap jön a lehűlés: bár a nappali maximum-hőmérséklet 21 fok marad (ami azért nem olyan vészes), északnyugat felől beborul az ég, többfelé kialakul majd eső, zápor, délen, délnyugaton helyenként zivatar – írja az Időkép.hu. A szél helyenként viharossá is fokozódhat, megkezdődik a lehűlés, de még enyhe marad az idő. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 9-14 fok, legmagasabb nappali 19-23 fok lesz.

Annamária kedvenc, esős, borús időre való szettjét küldte el nekünk. „A szomorkás, borult idő ellenére a kollekció vidám színei garantáltan jó kedvvel töltenek el” – írja a 22 éves lány, aki még arra is figyel borús időben, hogy pöttyös gumicsizmájához illő pöttyös esernyőt vigyen magával. A sárga színt egyébként mindenkinek nagyon ajánljuk az őszi szürkeségben, tényleg fel tud vidítani, akárcsak a jól megválasztott kiegészítők!

Zakó: H&M

Top: Orsay

Leggings: Orsay

Kiegészítők: valamelyik bizsus, már nem emlékszem pontosan

Gumicsizma, esernyő: Tesco

Eső előtti csend
Eső előtti csendNagy Annamária / divany.hu
Oszd meg másokkal is!
Érdekességek