OFFLINE

A legtutibb vintage sminkvideó a '40-es évekből

2012. október 6., szombat 07:55 |

Ha azt hisszük, hogy csak manapság készülnek tutorialok a nők számára, melyben azt mutatják be, hogyan sminkeljük magunkat, nagyon tévedünk. A  glamourdaze.com-ra felkerült legalább 60 éves videón részletes tanácsokat ad az instruktor, a sminkszivacs használatától a rúzs tökéletes felviteléig.

Az nyilvánvaló, hogy a vörös rúzs, a világos púder és a pirosító elengedhetetlen kelléke volt a kor divatjának, de azt sem szabad elfelejteni, hogy a körömlakk, a rúzs, és a kosztüm passzoljon egymáshoz.

A pirosító használata is nagyon fontos, egy kevés kerüljön a szem középpontja alá, illetve az arccsontra, és egy kevés az orrhoz közelebb, de ne lejjebb, mint ahol az orrvonal van!

A modellek bemutatják, hogyan lehet jó gazdagon használni a porpúdert, majd azt is megtudjuk, hogyan lehet eltüntetni, ha túl sok púder került az arcra. A videó végén még az is kiderül, hogy miért nagyon fontos megnézni magunkat több szögből, hiszen az arcunkat sokan fogják látni, és nem szabad feltűnnie a sminknek.

A 40-es években a nők Max Factor, Elizabeth Arden és Helena Rubinstein sminkjeiben pompáztak. A hangsúly a szemöldökön, az arccsonton és a szájon volt, a szemhéj árnyékolása nem volt jellemző. A divatos szemöldök tömör volt, követte a természetes vonalat, és nem volt túlszedve, szemben a '30-as években uralkodó vékony csíkban meghagyottal. A szempillát is festették, a fekete, ívelt hangsúlyos pillák ebben az időszakban is kedveltek voltak.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta