OFFLINE

Pippa Middleton besárgult és élvezi

2012. augusztus 26., vasárnap 09:18

Míg Katalin hercegné testvére eddig főként fenekéről volt híres, most egy újabb időszak köszöntött be, Pippa Middleton ugyanis felfedezte az önbarnító készítményeket. Ez nem volt annyira jó döntés, a Huffington Post szerint ugyanis ez az újabb szenvedély egyértelműen nővére malmára hajtja a vizet. Jó, neki lényegesen több pénz áll a rendelkezésére, ha a külsejéről van szó. Persze mindez nem magyarázza meg azt, hogy Pippa Middleton miért nem sminkel ügyesebben.

Az ifjabbik Middleton, aki a nyáron kicsit el volt tűnve, először a Shadow Dancer című film premierjén jelent meg nagyon sárgás árnyalatú bőrrel. Bár fotótól függ, hogy mennyire rossz a helyzet és a valóságban bizonyára nem néz ki úgy, mint Okkerboy hű követője, azért a kevesebb néha több elvét kellett volna követnie, amikor felvitte a bőrére azt a sok önbarnítót.

Erre a hétre kicsit normalizálódott a helyzet, Ben Fogle legújabb könyvének bemutatóján már egy kicsit szerencsésebb felvételek készültek róla. Igaz, a szeme még mindig elég ijesztő a fekete kontúr miatt, de itt is udvariasan mosolygott a sok fotósnak, pedig idén tavassal pont miattuk került bajba. Az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy rengeteg híresség van, aki ennél sokkal jobban mellényúlt, amikor a nem is annyira biztonságos önbarnulást választotta. Reméljük azért, hogy Pippa Middleton nem lesz olyan komoly visszaeső mint Snooki, Fergie, Christina Aguilera vagy Kim Kardashian. Rengeteg sárga celebet láthat galériánkban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta