OFFLINE

A Chanel rúzsreklámjában a férfiak utálják az olvasó nőket?

2012. augusztus 25., szombat 16:45

A Chanel bájos videóval reklámozza Rouge Allure névre hallgató luxusrúzsát: a Sølve Sundsbø által rendezett, Erwin Blumenfeld dadaista fotós – rengeteg Vogue címlapot fotózott a 30-as 40-es években, kollázsai nagyon híresek voltak akkoriban – előtt tisztelgő egyperces szpot a Chanel Facebookján debütált a héten, a márka rajongói természetesen odáig is vannak érte, csak egy apró furcsaság került a kisfilmbe: 0:45-nél egy kellemes női hang azt suttogja, hogy „men hate women who read” (a férfiak utálják az olvasó nőket).

Vagy azt, hogy „men hate women who reek”, mondjuk ez se jobb: azt jelenti, hogy a férfiak utálják a büdös nőket. Ezt mi sem tudjuk eldönteni, ahogy a Fashionista.com stábja se, nekünk viszont az is gyanús, hogy esetleg Palvin Barbi harapdálja ajkait a videóban. Akárhogy is, az azért elég valószínű, hogy a férfiak utálják a vörös rúzzsal kikent nőket, mert nem lehet őket úgy megcsókolni, hogy ne kenjék össze magukat. A reklám viszont hatásos, vonzó és szép, hasonló Chanel rúzs pedig biztos kapható a hazai parfümériákban (a Rouge Allure külföldi ára 32 dollár, 7 ezer forint).

UPDATE: Időközben több olvasónk is megfejtette a suttogást: men hate women who weep, azaz a férfiak utálják a pityergő nőket. "If you're sad or heartbroken, make yourself up, dress up, add more lipstick and attack. Men hate women who weep" – ez a teljes Coco Chanel idézet, amiből egy részlet bekerült a videóba (köszönjük Chatte de Phacappe-nak).

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta