OFFLINE

Androgün modellel reklámoz a Toyota

2012. augusztus 24., péntek 17:57

Furcsa kampányt kezdett a Toyota Auris: a szpotban egy csinos, magas, szőke nő vonul határozottan a piros autó felé, hosszan mutatja izmos fenekét a kamera: egyszercsak a modell odaér a kocsihoz, megfordul, és elég nagy, bugyin át domborodó péniszt villant. Az teljesen normális, hogy nagy autómárkák nőkkel adják el termékeiket (nézze csak ezt a reklámot), az viszont merőben szokatlan, hogy egy androgünnel akarják kívánatosabbá tenni a kocsikat.

A Toyota azonban az ukrán származású, Tel Avivban élő férfimodellt, Stav Strashkót választotta az Auris arcának és testének – írja a stuff.co.nz. Strashko Facebookján is büszkén hirdeti új reklámját: „Istenem, végre kijött az új Auris reklám a fenekemmel és arcommal!” – írja a modell, akiről sokmindent megtudhat a Candy magazin interjújából. Például azt, hogy modellként jött rá, hogy androgün, amikor a stylistok női ruhát adtak rá, és akárcsak Andrej Pejic, ő is boldog a bőrében.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta