OFFLINE

Vicces vagy prosztó a Nike aranyásós pólója?

2012. augusztus 16., csütörtök 09:28

A Nike erős viccet sütött el egyik új, olimpiához kapcsolódó pólóján: Gold digging, vagyis aranyásás, áll szép arany betűkkel a felsőn. Persze gondolhatnánk itt az olimpiai érmekért folyó harcokra is akár, de sokkal kézenfekvőbb, hogy a póló viselője egy igazi gold digger, azaz aranyásó: olyan nő, aki a pasik pénzére és a pénzes pasikra megy. A póló hivatalosa leírásában azért van egy kis magyarázkodás a feliratot illetően, de nem lesz tőle sokkal jobb a helyzet:

„Nem azt mondjuk, hogy aranyásók vagytok – csak azt, hogy mind az aranyért mentek! Mi a baj ezzel?”. Sokan épp ezen háborodtak fel, mondván a termék a női olimpikonokból is ribancot csinál – írja a Daily Mail. Itt 25 dollárért (5700 forint) kapható a póló, de az egyik magyar női magazin divatválogatásába is bekerült még az olimpia előtt, tehát valószínűleg bármelyik hazai Nike forgalmazónál beszerezheti a felsőt az, aki büszkén hirdeti, hogy a pénz a lényeg.

o-NIKE-GOLD-DIGGING-SHIRT-570
Fotó: Nike

Egyébként az aranyásókra egy egész márka épült, mely már jóval a Nike előtt telepakolta butikjait nem olcsó, aranyásós feliratokkal ellátott ruhákkal, sőt, gyerekeknek is készítenek „született aranyásó vagyok” feliratú pólót. Na ha valami, akkor ez ciki.

Egy héten belül másodszor kerül kínos helyzetbe a Nike, az első hurrogáshullámot egy dagad fiú megfuttatásával érték el. A reklámban egy 90 kilós 12 éves kocog a „find your greatness” felirat alatt. A reklám ellenzői szerint ez nagyon ciki a gyereknek, de Nathan Sorrell, a főszereplő nem érzi kínosan magát az egy perces spot miatt, sőt, a forgatás során jött rá, hogy futni jó, és le kéne fogynia. Itt a videó, nézze meg, majd szavazzon, az aranyásós póló menő vagy ciki?Felvenné? Viccesnek tarja? Vagy baromi szánalmasnak?

2088 szavazat 3377 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta