OFFLINE

Körömőrület tört ki az olimpián

2012. augusztus 5., vasárnap 15:14

Az olimpián indulóknál minden évben kitör a  körömőrület. Idén a brit nemzeti zászló hódít a sportolónők körmein. A szurkolók is követik a példát, soha ennyi Union Jacket nem látni a metrón és az olimpiai stadion környékén. Persze nem csak a szervező országot képviselő sportolók ügyelnek arra, hogy kezük is tükrözze a hazaszeretetüket, kattintsák csak végig a galériánkat!

Az olimpiai faluban egyébként olyan komolyan veszik a sportolók manikűrjét, hogy külön szalont is felállítottak, melyet London polgármestere, Boris Johnson avatott fel és próbált ki. Persze a Pinterest-hívők is megőrültek, boldogan posztolják a színesebbnél színesebb körmeiket, rövideket és hosszúkat egyaránt. Az angol és az amerikai zászlót kedvelők itt találhatnak segédletet. Szerencsére a magyar színeken nincs mit magyarázni, de azért van egy-két nemzet, melynek a zászlójával meg kell küzdeni.

sophy-robson-nails-pic-2-jpg 151747

Itt megnézheti, hogyan kell kifestenie a körmét, ha a Union Jacket vagy az olimpiai ötkarikát szeretné felpingálni a kezére.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta