OFFLINE

Bikini helyett vegyen sellőfarkat!

2012. augusztus 1., szerda 10:55

Ha már unja az alig változó fürdőruhadivatot és nem akar 700 forintos bikinire se költeni, ráadásul imádja a sellős meséket, akkor szerezzen sellőfarkat bikinialsó helyett. A pihent agyú, de feltehetően némi haszonnal kecsegetető ötlet a kanadai Monika Naumann fejéből pattant ki, aki 3-Fins című weboldalán árulja a különböző színű farkakat. Egy sellőuszony 250 kanadai dollárba, azaz 57600 forintba kerül (plusz a szállítási költség), méretre készül, és rengeteg csillogó színből lehet válogatni.

mermaid
Fotó: 3-fins.com

Naumannt lánya sellőmániája inspirálta, januárban varrta meg az első jelmezt, azóta nem csak gyerekméretben dolgozik: a kislányok sellőmániás anyukáinak is tetszik az új őrület, melynek nagy előnye állítólag, hogy gyorsabban lehet úszni benne és a hasizom is erősödik. Minket épp ez utóbbi aggaszt: ha valakinek nem elég erős a hasa, akkor kőként süllyed el a csinos sellőszettben, illetve mi a teendő, ha elfáradunk?

Egy ideig kézzel is el lehet evickélni, de utána? Ön szerint jó ötlet a sellőjelmez? Venne magának ilyesmit 57 ezer forintért? Vagy csináltatna inkább hasonlót egy olcsóbb varrónővel? Szavazza meg, menő, vagy ciki a medence mellett partra vetett halként pózolni! Mi már alig várjuk, hogy valamelyik celebnő bevállalja ezt a hülyeséget.

3425 szavazat 2648 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta