Extrém ballagás: csipkeruhában villantott feneket egy 17 éves lány

Az orosz nyelvű internetes oldalakon az elmúlt napokban nemzetközi vita alakult ki egy tizenhét éves érettségiző lány, Anastasia Fomenko ballagási ruhája miatt. A Pavlogadból származó ukrán lány ugyanis egy feneket éppen hogy takaró fekete csipkeruhában, fekete melltartóban, szexi fekete combfixben és piros magas sarkú cipőben jelent meg az érettségi ünnepségen.

A merész, nem éppen szűzies összeállítás, a mely közel azonos LadyGaganovemberi könyvbemutatóján látott szerelésével és Scarlett Johansson D&G parfümreklámjában viselt ruhájával, közfelháborodást váltott ki az internetes portálokon. Egyesek a második csernobili katasztrófához hasonlították a diáklány tettét, mások szerint az eset tökéletesen példázza az egykori Szovjetunióból származó problémákat.

ana

Anastasia hazájában nyomasztóan nagy számban dolgoznak nők a szexiparban, nem azért, mert ez szimpatikus nekik, hanem azért, mert ez az egyetlen lehetőség a túlélésre. Ezzel a tettel talán ő megpróbálta elkerülni ezt a sorsot vagy egyszerűen csak fel akarta hívni magára a figyelmet - összegzi a történetet a The Gloss.

Önnek mit gondol a ballagásra választott ruháról?

Ez sikerült is, hiszen a hírek szerint egy orosz-olasz modellügynökség már ajánlatott is tett a lánynak, aki egyébként újságíróként szeretne dolgozni. A szemtelen kamaszlány anyját mindenesetre nagyon megviselte az eset, az értesülések szerint ugyanis szívproblémákkal kórházba szállították.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek