OFFLINE

Extrém ballagás: csipkeruhában villantott feneket egy 17 éves lány

2012. július 25., szerda 13:55

Az orosz nyelvű internetes oldalakon az elmúlt napokban nemzetközi vita alakult ki egy tizenhét éves érettségiző lány, Anastasia Fomenko ballagási ruhája miatt. A Pavlogadból származó ukrán lány ugyanis egy feneket éppen hogy takaró fekete csipkeruhában, fekete melltartóban, szexi fekete combfixben és piros magas sarkú cipőben jelent meg az érettségi ünnepségen.

A merész, nem éppen szűzies összeállítás, a mely közel azonos LadyGaganovemberi könyvbemutatóján látott szerelésével és Scarlett Johansson D&G parfümreklámjában viselt ruhájával, közfelháborodást váltott ki az internetes portálokon. Egyesek a második csernobili katasztrófához hasonlították a diáklány tettét, mások szerint az eset tökéletesen példázza az egykori Szovjetunióból származó problémákat.

ana

Anastasia hazájában nyomasztóan nagy számban dolgoznak nők a szexiparban, nem azért, mert ez szimpatikus nekik, hanem azért, mert ez az egyetlen lehetőség a túlélésre. Ezzel a tettel talán ő megpróbálta elkerülni ezt a sorsot vagy egyszerűen csak fel akarta hívni magára a figyelmet - összegzi a történetet a The Gloss.

Önnek mit gondol a ballagásra választott ruháról?

 • 2308
  Tetszik az ötlet, felvenném
 • 477
  Felháborítónak tartom a magamutogatást
 • 1165
  A tanári kar helyében kitiltottam volna
 • 4012
  Szép ruha, csak nem ballagásra
 • 2080
  Mindegy,kicsapni már nem fogják

Ez sikerült is, hiszen a hírek szerint egy orosz-olasz modellügynökség már ajánlatott is tett a lánynak, aki egyébként újságíróként szeretne dolgozni. A szemtelen kamaszlány anyját mindenesetre nagyon megviselte az eset, az értesülések szerint ugyanis szívproblémákkal kórházba szállították.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta