A villantás vagy a neon a nyerő?

Július 22-én rendezték meg a 2012-es Teen Choice díjátadót, melyet a Fox producerei alapítottak 1999-ben, azzal a céllal, hogy a kamaszok –  13-19 évesek – díjazni tudják kedvenceiket. Idén is működött a papírforma, a tavalyi Harry Potter díjesővel ellentétben a legtöbb, összesen öt díjat a Twilight, a Vámpírnaplók, az Éhezők viadala és a Pretty Little Liars című produkciók sztárjai zsebelték be. A legjobb vígjátéksorozatnak idén is a Glee-Sztárok leszünk bizonyult.

A show házigazdái, Demi Lovato és Kevin McHale mellett népszerű fellépők szórakoztatták a közönséget, például a No Doubt, Carly Rae Jepsen, Justin Bieber, Flo Rida, de az est folyamán felköszöntötték a huszadik születésnapját ünneplő Selena Gomezt is. Összegyűjtöttük a Teen Choice rózsaszín szőnyegének legjobb ruháit, döntse el ön, melyik volt a legodaillőbb!

A 22 éves countryénekesnőt, Taylor Swiftet tavaly öt díjjal jutalmazták, idén a legjobb női előadónak és a legjobb női country előadónak járó szörfdeszkát vihette haza. A tavaly legtöbb pénzt kereső négyszeres Grammy-díjas énekes habkönnyű fehér Maria Lucia Hohan ruhájához Prada cipőt húzott, kiegészítőnek pedig Lorraine Schwartz ékszereket és Edie Parker táskát választott.

A spanyol, ír és olasz felmenőkkel büszkélkedő Demi Lovato, aki Britney Spears mellett az X-Faktor mentoraként is dolgozik, az est háziasszonyának szerepét is betöltötte. A depressziója miatt kokszoló Lovato jelöltként is részt vett a díjátadón, Justin Bieberrel, Jimmy Fallonnal, Miley Cyrus-szal és Ryan Seacresttel versenyzett a Choice Twit, azaz a legnépszerűbb Twitter kategóriában is, melynek győztese az amerikai tévés és rádiós személyiség, Ryan Seacrest lett. A 19 éves sztár Falgumi Shane tollakkal díszített gladiátornő ruháját viselte a Gibson Amfiteátrum szőnyegén, melyhez Christian Louboutin cipőt és Loree Rodkin ékszereket választott.

Zoë Saldanat 2010-ben már jelölték a People Choice Award-ra,és az Avatarban játszott szerepéért több más rangos díjjal is jutalmazták. A misszionárius pózt kedvelő 34 éves dominikai színésznő ezúttal a Colombianában nyújtott alakításáért kapta meg a legjobb női akciószínésznő díját, amit méregzöld, kétrészes Jonathan Saunders ruhában, Tiffany & Co ékszerekben és Christian Louboutin cipőben vett át.

„Annyira izgatott vagyok, hogy itt lehetek a Teen Choice Awardson. Köszönöm nektek a szavazatokat. Nekem vannak a legjobb rajongóim a világon. Nem tudom elhinni, hogy én nyertem” – twittelte ki az unalmas marketingszöveget Saldana, miután átvette a díjat.

A huszadik születésnapját ünneplő Selena Gomez, aki nemrég dobta piacra saját nevével ellátott parfümmárkáját a legjobb bandának járó díjat vehette át a kaliforniai rendezvényen. A mexikói származású Gomez a legtöbb hírességhez hasonlóan egyrészes, lenge miniruhát viselt, DSquared2 pink ruhában, csillagszóró fülbevalóval és Herve Leger cipőben jelent meg a rendezvény vörös szőnyegén.

Ki a legjobban öltözött?

Ellen DeGeneres és 39 éves felesége Portia de Rossi klasszikus leszbikus párként, feketében és fehérben vonultak végig a vörös szőnyegen. Az 54 éves, legjobb humorista díjjal jutalmazott talkshow vezetőhöz és párjához a rendezvényen csatlakozott a legjobb internetes sztárnak választott páros, a még igencsak baba korban lévő Sophia Grace és Rosie is. A nyertesek teljes listáját ide kattintva megnézheti.

Ha DeGeneresék tetszenek önnek legjobban, szavazzon rájuk, ha azonban inkább Zoe Saldana enyhe hasvillantása a kedvence, voksoljon rá! A neonszínek kedvelői valószínűleg Selena Gomezre fognak nyomni, akik pedig szeretik a túlzásokat, Demi Lovatót tartják majd a legjobbnak.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek