Pelenkázza gyerekét Dolce & Gabbana-ba!

A couture-ben is gondolkodó Dolce & Gabbana piacra dobta legújabb, kisgyerekeknek szánt luxustermékét, a márka logójával díszített pelenkát.

dolce-gabanna
Dolce & Gabbana

Az ebben a hónapban megjelent, meghitt, mégis olaszos hangulatú reklámképeken egy boldog család mosolyog rengeteg cuki gyerekkel egy pazar ágy és egy leopárdmintás függöny társaságában. Természetesen a való életben ilyen makulátlan fehér ruhában ébredező család nem létezik, a hat gyerek közül valamelyik biztosan bepisil, vagy bömböl, vagy taknyosan köhög. A high-end designer márka a valószerűség határait feszegeti azzal a boldog babával, aki az anya ölében ül: igen, jól látja, Dolce & Gabbana logós pelenka feszül popsiján.

A Dolce & Gabbana kifejezetten gyerekek számára tervezett Junior vonalához tartozó pelenkák egészen újak a piacon, akárcsak maga a vonal: hatalmas szerencsének érezzük, hogy a világ gazdagabbik fele végre vehet miniatűr, fehér öltönyt óvodás gyermekének, vagy bőrdzsekit a 10 évesnek, 3484 fontért azaz 1.2 millió forintért. Van D&G logós cumisüvegis 62 fontért, 21700 forintért és bébi takaró 99-ért, azaz 34600 forintért. A márka honlapja külön vicces, lehet vele játszani (már ha az ember rájön, mit és hogyan), de a ruhákról nem sok szó esik.

Nem csak a Dolce & Gabbana utazik gyerekruhában, de aki olyan trendi utódot szeretne, mint a celebek, annak mélyen a zsebükbe kell nyúlnia. Egy Dior bébi takaróért például 239 fontot, 83600 forintot, egy 'dress-up doll'-ért 385 fontot 134700 forintot kérnek, de Stella McCartney és a Gucci is készít gyerekcuccokat.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek