OFFLINE

Gwyneth Paltrow túlárazta első pólóját

2012. július 18., szerda 15:53

A határtalanul jóindulatú Gwyneth Paltrow egy egyszerű, sima fehér pólót árul a Goop című oldalon potom 90 dollárért, 19900 forintért. A Goop, ami heti hírlevélnek indult 2008-ban, gyorsan kinőtte magát, most már saját, egészséges életmóddal kapcsolatos termékekkel is büszkélkedhet, például végbéltisztítóval. Az oldalon olvasható blogban Paltrow nevelési tanácsokat ad, kikelt már többek között a homofóbia ellen, és megtanit arra is hogy, hogyan kell vintage Hermès órát és 500 dolláros, 110800 forintos paella serpenyőt vásárolni – hát, valljuk be, minket nem az tartott vissza eddig a 110 ezer forintos serpenyővásárlástól, hogy nem tudtuk, hogyan kell.

gp1
Fotó: goop.com

A limitált példányszámban, csak az Egyesült Államokban kapható, vékony anyagból készült 90 dolláros, exkluzívnak mondott fehér pólót a szőke színésznő a Kain-nel közösen készítette el. Bár nem értjük, hogy egy fehér felsőn mit tudtak ennyien együttműködni, de értékeljük, hogy Paltrow nem úgy próbálja meg eladni, mintha ő maga tervezte volna. A Goop.com szerint a kollaboráció tovább bővül majd lakberendezési kiegészítőkkel és szépségápolási termékekkel is – biztos azok is hasonlóan komoly tervezést igényelnek majd.

gp2
Fotó: goop.com

Ön venne pólót ilyen drágán hírességtől?

 • 694
  Soha nem vennék
 • 122
  Attól függ, hogy néz ki
 • 600
  Lehúzásnak tartom
 • 158
  Mindig megveszem az ilyeneket

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta