OFFLINE

Ilyen lett a Louboutin Hamupipőke cipő

2012. július 11., szerda 20:06

Még késő tavasszal jelentette be a Walt Disney, hogy idén, a Hamupipőke 1950-es filmváltozatának DVD-n és Blu Ray-en való megjelenése alkalmából Christian Louboutinnel közösen terveznek egy exkluzív üvegcipellőt. A párizsi Haute Couture héten be is mutatták a nagy érdeklődéssel várt végeredményt.

A Hamupipőke inspirálta modern csipkecipőnek természetesen – nem meglepő –, skarlátvörös lett a talpa. A lepkemotívumokkal kidekorált, limitált kiadásban készült 120 mm-es sarkú cipő ragyogását Swarovski kristályokkal tette még feltűnőbbé a tervező. A Disney France hivatalos Facebook oldalára kerültek fel képek a mesébe illő "üvegcipőről" és a tervezési vázlatokról, amit a várakozásoknak megfelelően pozitívan fogadtak a rajongók. A feltöltött képek között felfedezhetőek még Hófehérke és Csipkerózsika nevével ellátott sámfák is, szóval kezdődhet a találgatás, vajon milyen jövőbeni együttműködés lesz még a két cég között?

louboutin-scoop
Fotó: Walt Disney Studios

„Hamupipőke nemcsak egy szépség, a báj és a varázslatos szerelem ikonja, hanem a cipők világának egyik megtestesítője is. Az ő karaktere és története vezetett a tervezés alatt” – mondta Louboutin, akinek a szépséről és bájról ezek szerint giccses kristálypillangók és közönségesen csillogó magas sarkak ugranak be.

A Walt Disney Animation Studios által készített film inspirálta cipőkből várhatóan húsz darabot készítenek majd és a mesével egy időben, 2012. szeptember 26-án kezdik őket árulni Franciaországban. Biztos nagy lesz a kereslet, és az is biztos, hogy nem lesz olcsó a kitartott milliárdosfeleségre való magassarkú. A kicsit vagányabb, de lényegében hasonló Fifi cipő és a legalább ennyire giccses Yolanda például 2450 euróba (705 ezer forint) kerül, pedig még csak nem is limitált szériás.

Ön mit gondol a pillangós csipke cipőről?

 • 216
  Ilyen vártam Louboutintól
 • 251
  Nem tetszik
 • 98
  Nagyon romantikus
 • 441
  Mesébe illő
 • 453
  Túl csicsás

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta