OFFLINE

Mit árul el rólunk a bugyink?

2012. július 8., vasárnap 20:59

Rendszeresen jelennek meg különböző írások arról, hogy a ruha színei alapján hogyan lehet megtudni, viselője hogy érez, mit gondol. Most a The Sexy LingerieShop felméréséből már azt is tudjuk, a fehérnemű mit árul el viselőjéről. Az oldalra látogató nők 79%-ának nagyon fontos a bugyi-melltartó vásárlás – naná, hisz egy online fehérneműboltban töltöttek ki tesztet is! –, és azért vesznek alsóneműt, mert attól nő az önbizalmuk, erősnek és hódítónak érzik magukat. Az oldal menő, rózsaszín infografikával is készült, melyből kiderül, hogy leginkább a 21-30 évesek fogékonyak a bugyivásárlásra (46%-uknak nagyon fontos, milyen fehérneműt viselnek). És akkor jöjjenek a színes közhelyek, amiben pont nem hiszünk, de hátha ön igen: aki fekete fehérneműt vesz, praktikus nő, mert azon nem látszik a kosz, emellett bátor, erős, van önbizalma, vezető szerepre tör a párkapcsolatban és néha elrejti érzelmeit.

142933619
Fotó: Albert L. Ortega

Ön beskatulyáz bárkit a ruhája színe alapján?

 • 349
  Igen, a ruha színei elárulják, milyen ember viselőjük
 • 1152
  Nem, soha
 • 636
  A fehérnemű nem mérvadó, de amúgy lehet ebben igazság
 • 256
  Meg lehet állapítani a bugyi színe alapján, milyen a nő, aki hordja

Aki fehéret hord, az – ki gondolná? – természetes szépség, nyugodt, komoly, gondoskodó, őszinte és kicsit bátortalan az ágyban. A kékért rajongók nagyon romantikusak, művészi hajlamaik vannak és trendi nők, függetlenek, játékosak, és szeretnek szex után összebújni. A piros szettek kedvelői tele vannak energiával, szeretik a szexet és büszkék testükre. Már ha hihetünk a fehérneműboltnak. A lila, mintás, és zöld fehérneműk kedvelőiről sajnos nem tudtunk meg semmit, de lehet, hogy nem is vesztettünk semmit: ön szerint meg lehet állapítani egy nő természetét a póló alól kivillanó melltartópánt színe alapján? Vagy hülyeség az egész?

what-does-lingerie-say-about-you
Fotó: www.sexylingerieshop.com

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta