OFFLINE

Magassarkú búvárcipő a Louboutintől

2012. július 4., szerda 10:41

Fashionista búvároknak, szörfösöknek és elmebetegeknek javasolnák a Louboutin legújabb értelmezhetetlen kreációját, a neoprén anyagból készült peet-toe magassarkút. A nyári sportok ihlette cipőt 575 euróért, azaz 165 ezer forintér szerezheti be, aki ilyesmire vágyik. A tervező egzotikus virágos ruhákhoz ajánlja ezt a sárga neoprénből, fehér és neon-rózsaszín bőrből készült  szépséget. Ön szívesen sétálna végig idén nyáron egy ilyenben a Balatonparton?

1625 szavazat 2345 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta