Megvan Kim Kardashian első Vogue címlapja

Kim Kardashian, bár az amerikai Vogue címlapjára biztos nem kerülhet fel míg Anna Wintour a dönt a lap tartalmáról, az olasz Vogue férfiaknak szerkesztett L'uomo című kiadásának borítóját csak megkapta. Az örmény származású Kardashian az uborkaszezonra készített, július-augusztusi címlapra került fel, megszerezve ezzel első Vogue címlapját, mely mindenki életében mérföldkőnek számít.

Kim Kardashian első Vogue címlapja
Kim Kardashian első Vogue címlapja

A rövid, tépett hajjal leginkább az anyjára, Kris Jennerre hasonlító 31 éves celebnő a Francesco Carrozzini által lőtt fekete-fehér képeken a nyomában loholó paparazzik elől menekül a Los Angeles-i Chinatownban.A  vele készített interjú alatt végig mellette volt jelenlegi lovagja, Kanye West. A riporternek Kardashian mesélt rövid házasságáról, szexről, szerelemről, a valóság show-okról, fiatal korára elért milliós birodalmáról, melyet testvéreivel közösen épített fel.

„Igen, gazdagnak születtem Beverly Hillsben, a klasszikus kaliforniaiak életét élve: pazarlás, hivalkodás, luxusvillák medencékkel, privát klubok, exkluzív barátságok és luxusautók. A gazdagság ellenére mindössze 31 éves koromra képes voltam felépíteni saját birodalmamat, és bár a megjelenés és a barátság nagyon fontosak, szeretném, ha az új generáció megértené, hogy ha nem hisz magában és saját ötleteiben, akkor nem viszi semmire” – magyarázza a babaarcú celebnő.

Kardashian, aki valóságshow-val robbant be a köztudatba és azóta életének legapróbb részleteibe is beavatja 15 millió Twitter követőjét és 7 millió Facebook barátját. A Google 232 millió találatok dob ki a Kim Kardashian névre.

„Mindig mindenki rám figyel, folyamatos megfigyelés alatt vagyok, mindenhol ott van egy kamera a nyomomban. A tornateremben, amikor bevásárolni megyek, és  akkor is, mikor úgy döntök, hogy smink nélkül lépek ki a házból, ami az egész világon hírértékű dolog. Emiatt nem akarom kiadni a kapcsolatomat Kanye-val sem, mert a múltban sokat szenvedtem az őszinteségem miatt. Csak azt tudom mondani, hogy most boldog vagyok vele.”

A több oldalas interjúból kiderül még eBay függősége, az, hogy anyjától mindennap tanul valami újat, továbbá mesél apjáról is, aki szigorú családban nevelte fel lányait. „Imádom a pizzát, a fagyit és a szexet, utálom a koriandert, 224 pár Louboutin cipőm van, és halálosan félek a pókoktól” – osztja meg élete legérdekesebb dolgait az olvasókkal a híresség.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek