OFFLINE

Megvan Kim Kardashian első Vogue címlapja

2012. július 3., kedd 10:30

Kim Kardashian, bár az amerikai Vogue címlapjára biztos nem kerülhet fel míg Anna Wintour a dönt a lap tartalmáról, az olasz Vogue férfiaknak szerkesztett L'uomo című kiadásának borítóját csak megkapta. Az örmény származású Kardashian az uborkaszezonra készített, július-augusztusi címlapra került fel, megszerezve ezzel első Vogue címlapját, mely mindenki életében mérföldkőnek számít.

Kim Kardashian első Vogue címlapja
Kim Kardashian első Vogue címlapja

A rövid, tépett hajjal leginkább az anyjára, Kris Jennerre hasonlító 31 éves celebnő a Francesco Carrozzini által lőtt fekete-fehér képeken a nyomában loholó paparazzik elől menekül a Los Angeles-i Chinatownban.A  vele készített interjú alatt végig mellette volt jelenlegi lovagja, Kanye West. A riporternek Kardashian mesélt rövid házasságáról, szexről, szerelemről, a valóság show-okról, fiatal korára elért milliós birodalmáról, melyet testvéreivel közösen épített fel.

„Igen, gazdagnak születtem Beverly Hillsben, a klasszikus kaliforniaiak életét élve: pazarlás, hivalkodás, luxusvillák medencékkel, privát klubok, exkluzív barátságok és luxusautók. A gazdagság ellenére mindössze 31 éves koromra képes voltam felépíteni saját birodalmamat, és bár a megjelenés és a barátság nagyon fontosak, szeretném, ha az új generáció megértené, hogy ha nem hisz magában és saját ötleteiben, akkor nem viszi semmire” – magyarázza a babaarcú celebnő.

Kardashian, aki valóságshow-val robbant be a köztudatba és azóta életének legapróbb részleteibe is beavatja 15 millió Twitter követőjét és 7 millió Facebook barátját. A Google 232 millió találatok dob ki a Kim Kardashian névre.

„Mindig mindenki rám figyel, folyamatos megfigyelés alatt vagyok, mindenhol ott van egy kamera a nyomomban. A tornateremben, amikor bevásárolni megyek, és  akkor is, mikor úgy döntök, hogy smink nélkül lépek ki a házból, ami az egész világon hírértékű dolog. Emiatt nem akarom kiadni a kapcsolatomat Kanye-val sem, mert a múltban sokat szenvedtem az őszinteségem miatt. Csak azt tudom mondani, hogy most boldog vagyok vele.”

A több oldalas interjúból kiderül még eBay függősége, az, hogy anyjától mindennap tanul valami újat, továbbá mesél apjáról is, aki szigorú családban nevelte fel lányait. „Imádom a pizzát, a fagyit és a szexet, utálom a koriandert, 224 pár Louboutin cipőm van, és halálosan félek a pókoktól” – osztja meg élete legérdekesebb dolgait az olvasókkal a híresség.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta