OFFLINE

Tegyen fület a fülébe!

2012. június 19., kedd 09:43

Volt már valaha kettőnél több füle? Ha erre a kérdésre a válasza nem (feltételezzük, hogy ez a válasza), valószínűleg menőnek fogja találni ezeket a fülbevalókat. Az Etsy-n fellelt fülbevaló ugyanis a találó Kis harmadik fül névre hallgat és pontosan úgy néz ki, mint egy emberi fül, azzal a különbséggel, hogy az egész nem nagyobb, mint egy fülcimpa.

il fullxfull.324207470

Az ékszer tervezője, Percy Lau így írja le a terméket az Etsy honlapján: "A nagy füledben egy kis fület hordasz. Mondhatni a füled bélyegképét hordod. Olyan ez kicsit, mint a testrészek metamorfózisa."

Természetesen a fülduplikátum kizárólag világos bőrszínnél működik csak igazán jól, sötétebb bőrűeknél nagyon el fog ütni a plusz fül az eredetiektől. Hasonló a helyzet Lau többi ékszerével is, a Kis száj gyűrűvel, a Kis orr nyaklánccal és a Kis fül brossokkal egyaránt.

2082 szavazat 2313 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta