Cirádás kamionos sapka a divat a Just Cavalli szerint

Miközben elbűvölő Cavalli ruhákban vonultak végig a hírességek Cannes vörös szőnyegén, elkészült a márka olcsóbb vonala, a Just Cavalli 2013-as Resort kollekciója is. A nagy divatházak a két jelentős divathét között szokták megejteni a Resort és Cruise kollekcióik bemutatását. Ezek azok a darabok, melyek előrevetítik a trendeket, mégis lazább, nyaraláshoz kötött életstílust képviselnek, amelyekről pálmafák, yachtok,  tengerparti luxusnyaralóhelyek jutnak az ember eszébe.

Az indiai kelmékre emlékeztető darabok között megtalálható a szokásos állatminta és szafari- hangulat, de a fő vonal a minták legmerészebb módon való keverése volt, például a leopárd párosítása a virággal és geometrikus nyomatokkal. Az érdekes és szokatlan kombinációk mellett élénk, vidám színek is kerültek Cavalli Resort kollekciójába, főként a salátazöld, a finom rózsaszín és a narancssárga.

A Just Cavalli blézerei, felsői többnyire lazák, kényelmesek lettek, ezekhez javarészt testhezálló nadrágokat párosítottak, így egyensúlyozták a lenge felsőket. A mintás nadrágok karcsú, hosszú lábú nőkre lettek tervezve, akárcsak a testhez tapadó, giccses miniruhák. Kedvencünk a sok extravagáns, hindu szentélyre emlékeztető mintás ruha közül mégis a megszépült kamionos sapkára hasonlító, hip-hop kultúrát népszerűsítő, nagy siltes sapka óriás karika fülbevalóval, és a háromnegyedes ujjú, rikító színű, leopárdmintás kabát.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek