OFFLINE

Cirádás kamionos sapka a divat a Just Cavalli szerint

2012. június 17., vasárnap 13:39

Miközben elbűvölő Cavalli ruhákban vonultak végig a hírességek Cannes vörös szőnyegén, elkészült a márka olcsóbb vonala, a Just Cavalli 2013-as Resort kollekciója is. A nagy divatházak a két jelentős divathét között szokták megejteni a Resort és Cruise kollekcióik bemutatását. Ezek azok a darabok, melyek előrevetítik a trendeket, mégis lazább, nyaraláshoz kötött életstílust képviselnek, amelyekről pálmafák, yachtok,  tengerparti luxusnyaralóhelyek jutnak az ember eszébe.

Az indiai kelmékre emlékeztető darabok között megtalálható a szokásos állatminta és szafari- hangulat, de a fő vonal a minták legmerészebb módon való keverése volt, például a leopárd párosítása a virággal és geometrikus nyomatokkal. Az érdekes és szokatlan kombinációk mellett élénk, vidám színek is kerültek Cavalli Resort kollekciójába, főként a salátazöld, a finom rózsaszín és a narancssárga.

A Just Cavalli blézerei, felsői többnyire lazák, kényelmesek lettek, ezekhez javarészt testhezálló nadrágokat párosítottak, így egyensúlyozták a lenge felsőket. A mintás nadrágok karcsú, hosszú lábú nőkre lettek tervezve, akárcsak a testhez tapadó, giccses miniruhák. Kedvencünk a sok extravagáns, hindu szentélyre emlékeztető mintás ruha közül mégis a megszépült kamionos sapkára hasonlító, hip-hop kultúrát népszerűsítő, nagy siltes sapka óriás karika fülbevalóval, és a háromnegyedes ujjú, rikító színű, leopárdmintás kabát.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta