OFFLINE

Karády Katalinként fotózták Mihalikot

2012. június 15., péntek 17:26

Bár Mihalik Enikőt újabban ritkán látni a nagy divatházak reklámkampányaiban, bemutatóin és a divatheteken, mára ő lett a fashion- és stílusmagazinok szerkesztőinek egyik kedvence, nem telik el úgy hét, hogy ne jelenne meg valamelyik neves lap címlapján vagy hasábjain. A temetős vagy gumiabronccsal pózolós munkái után a francia Numéro kérte fel Enikőt, hogy szerepeljen divatanyagában. A Numéronak már nem először dolgozó Mihalik a júniusi-júliusi, 134. számban Karády Katalinra emlékeztető frizurával és távolságtartó arckifejezéssel pózol a Sofia Sanchez és Mauro Mongiello fényképészpárosnak, akik többek között már a francia lap februári, erotikával túlfűtött „Naiade" című sorozathoz is fotózták a modellt.

Mihalik Enikő a francia Numéro Magazinban.
Mihalik Enikő a francia Numéro Magazinban.
Fotó: Sofia Sanchez & Mauro Mongiello / numero

A Buenos Aires utcáin lőtt, negyvenes évek ihlette képeken Mihalik Samuel Francois stylist által válogatott nőiesen elegáns Louis Vuitton, Giorgio Armani, Elie Saab és Just Cavalli ruhákban sétálgat, tiszka Karády.

MIhalik egy másik, Glen Luchford által fotózott nyári anyaga a kínai Vogue legújabb számában látható. A természetes sminkben, Versace, Ralph Lauren és Michael Kors sportosabb darabjaiban és fürdőruhákban kiránduló Enikőért ide kattintson.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta