OFFLINE

Mihalik Enikő ugyanolyan arcot vág a harctéren, mint szűzként a temetőben

2012. június 10., vasárnap 12:35 |

Szeretjük Mihalik Enikő munkáit, bár nem tudjuk, hogy mennyire lehetnek tudatosak az általa vállalt szerepek, de legtöbbjén látszik a szakma iránti alázat és profizmus. A magyar modell legutóbb két egymástól teljesen eltérő, érdekes szerepben és környezetben bukkant fel. A models.com új kisfilmjében, az Apollo Risingban a csontsoványra fogyott egykori plus-size modellel, Crystal  Renn-nel kerül összetűzésbe a jó és a rossz harcában. A John Krevey emlékére készített divatfilmet Laura Egan rendezte, az amerikai szesztilalom korszak ihlette érzéki klipben Enikőn kívül még egy tucatnyi félmeztelen, kockás hasú, egymást püfölő modellfiú is szerepet kapott, például Cory Bond, Arthur Sales vagy Giannis Marais. A harcosok klubja hangulatot idéző klipben Mihalik és kolleganői Marchesa, Calvin Klein és Armanin Exchange legdögösebb darabjaiban pózolnak a harctéren, sőt –Enikőt kivéve– még mellet is villantanak.

Mihalik Enikő az Apollo Rising videóban
Mihalik Enikő az Apollo Rising videóban

A sötét hangulatú videó mellett a békéscsabai szupermodell a spanyol Vogue-nek is készített egy 'La Dama Blanca' névre keresztelt fotósorozatot, melyben a szezon menő, hímzett, csipkés, fehér együtteseiben sétál és sírokon pózol egy napsütötte temetőben Victor Demarchelier szűzies, mégis erotikával túlfűtött képein. A romantikus stílusú darabokat Melanie Huynh stylist választotta a fotózásra Isabel Marant, Anna Sui, Louis Vuitton, Valentino és Nina Ricci tavaszi kollekcióiból. A spanyol Vogue képeit megnézheti itt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta