OFFLINE

Seth Meyers átlátszó csipkeruhában konferál

2012. június 9., szombat 08:47

A Saturday Night Live oszlopos tagja a Comme des Garçons férfiaknak tervezett csipkeruhájában nyitotta meg a CFDA díjátadót: a fekete otthonkára emlékeztető ruhadarab elég jól illett a komikushoz –aki nyilván viccet akart csinálni ebből a vadhajtásból–, de komoly emberen nem tudnánk elképzelni. Pedig Mar Jacobs is megfuttatta már a fehér alsógatyával viselendő fekete, áttetsző, térdig érő csipkecsodát a májusi MET gálán – őt is vegyes kritikákkal illeték a nem szokványos viselet miatt.

Az Amerikai Divattervezők Szövetségének éves gáláján a Comme des Garçons ruha kevésbé volt felkavaró egyébként, mint az, hogy Meyers John Gallianón poénkodott: kevesen nevettek a zsidózós divattervező kifigurázásán – írja a Daily Mail. A poén egyébként a következő volt: „A divat és a komédiázás úgy összetartozik, mint Galliano és a Bar Mitzvah” – mondta Meyers a gálán. „Huh, ez a vicc annyira rosszul sült el, hogy ki fognak rúgni a Diortól” – tette hozzá a komikus, mikor látta, hogy a közönség nem vevő a poénra.

Beszédének nagy része egyébként Marc Jacobsra volt kihegyezve, MET gálás, csipkés megjelenése tényleg magas labda volt: „Na, akkor meg is van az év legjobban öltözöttje: Marc Jacobs a MET gálán! Hosszú utat kellett megtennem, hogy bebizonyítsam, tiszta fehérnemű van rajtam! Kin állt jobban amúgy? Marc Jacobson vagy egy olasz özvegyen?” És ha már Marc Jacobs megkapta a magáét, kapja Seth Meyers is: ön szerint menő vagy ciki áttetsző csipketunikában, fehér boxerban konferálni? Vicces a komikus, vagy inkább kínos? Szavazzon!

1208 szavazat 1139 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta