OFFLINE

Így ég a 100 ezer dolláros Birkin táska

2012. június 3., vasárnap 12:42

Clint Eastwood lánya, az 1993-ban született Francesca barátjával, a Los Angeles-i fotóssal, Tyler Shieldsel került reflektorfénybe. A Terry Richardsonhoz hasonlóan polgárpukkasztó Shieldset kedvenc fotósává választotta már a Daily Mail és a Celebrity Buzz is. Legújabb botrányos projectjében az Eastwood lánnyal a világ legdrágább és legkeresettebb táskáját, egy 100 ezer dollár, azaz 22,8 millió forint értékű krokodilbőrből készült Hermès Birkin táskát gyújtanak fel és fűrészelnek ketté mindössze négy dollárnyi, 920 forintnyi benzinnel és egy 200 dolláros (45700 forintos) láncfűrésszel. A végigfotografált műveletnek a „Ne hagyd, hogy a tárgyak uralkodjanak feletted” címet adta a provokatív Shields.

'Burning Man Birkin' project
'Burning Man Birkin' project

A párosnak nem ez volt az első ilyen akciója, nemrég egy Christian Louboutin cipőt is megsemmisítettek 7 fűrész és négy kés segítségével, mivel nem értették, hogy miért fizetne valaki ennyit egy pár cipőért. Mint utólag kiderült, a 'Burning Man Birkin' project egy új valóság-show részét képezi, ami Mrs Eastwood & Company címmel május 20-án debütált az E!-n.

Az 1837-ben alapított Hermès, amelynek a napokban lett új vezérigazgatója Axel Dumas személyében, nem kommentálta a rongálást. A 42 éves Dumas a vállalat hatodik generációs tagja, jelenleg a Hermès vezérigazgató helyettese és operatív igazgatója, hivatalosan 2013-ban fogja leváltani Patrick Thomast – írja a vogue.co.uk.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta