OFFLINE

Polanski rövidfilmet rendezett a Pradának

2012. május 30., szerda 12:02

A Prada a Cannes-i filmfesztiválon mutatta be legújabb, A Therapy című rövidfilmjét. A három és fél perces kisfilm főszereplője Tim Burton felesége, Helena Bonham Carter és Ben Kingsley. Az olasz divatház Roman Polanskit kérte fel a film megrendezésére. "Azt akartuk, hogy könnyed és vicces legyen, úgy hasson, mint egy film, ne úgy, mint egy reklám” – mondta a Prada szóvivője.

prada2

„Amikor felkértek, hogy készítsek a Pradának rövidfilmet, valójában nem gondoltam bele, hogy meg tudom-e csinálni, de igazából teljes szabadságot kaptam és lehetőségem nyílt újra a kedvenc embereimmel forgatni. Nagyon jól éreztük magunkat” – nyilatkozta Polanski a forgatásról.

A hetvenes éveket idéző filmben Helena Bonham Carter lila Prada blúzban és narancs színű szoknyában egy zaklatott gazdag lány szerepébe bújik, aki meglátogatja hallgatag pszichoanalitikusát, Ben Kingsleyt. Carter a bársony kanapéra ledőlve mesél előző esti rémálmáról. „Egyedül voltam egy hatalmas arénában, a színpadon egy rockbanda játszott és én nem hallottam a zenét. A csendtől elfogott a pánik. Mit jelentsen ez? Vajon ez a magányt szimbolizálja?” – gondolkodik hangosan a lila inges nő.

Ahogy a színésznő tovább meséli gondjait, Kingsley figyelme a fogason lógó lila bundára terelődik, oda is lép és felpróbálja. A kisfilm a 'Prada suits everyone' felirattal ér véget – írja a dailymail.co.uk.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta