Íme a legjobb csináld-magad frizurás videók

A Youtube, de az egész internet tele van videókkal és leírásokkal arról, hogyan készítsünk ilyen-olyan frizurákat, mi is mutattunk már néhányat. A legjobbak videóit többmillióan nézik végig és csatornáikat százezrek követik, mert érthetően és szimpatikusan magyarázzák el és mutatják be a legtrendibb hajviseleteket. Hogy ne kelljen annyit keresgélni, a Fashionista most összeszedte olvasóinak a 10 legnépszerűbb és legjobbnak ítélt frizkós videót. A teljes listát végignézheti itt, mi a legkönnyebben utánozható hármat választottuk ki közülük. Ezekhez nem kell sem rettenetesen hosszú, sem őrülten sűrű hajzuhatag, átlagos nőként is megvalósíthatóak, próbálják ki!

stockfresh 545211 look-beautiful sizeM

Ez páldául egy szuper megoldás arra, ha nem volt időnk hajat mosni. A szimpla hátrafogás helyett DulceCandy87 egy ötperces tekerős frizurát mutat be, ami mennyivel jobb, mint ugyanez csak hátranyalva, nem? Festett hajúak lenövéssel inkább ne ezt válasszák, nekik a következő a pratikusabb.

Wendy személyes kedvenc, ő a zoknis számot adja elő, azaz levágott orrú zoknival csinál szimpla kontyot. Ilyet már tanítottunk mi is, de most nézze meg videón és ha még nem próbálta, most itt az ideje. Szintén nem frissen mosott hajból praktikus, ha viszont pont a hajmosásnál tart, akkor nézze meg a következő videón, hogy szárítsa.

Akinek türelme és kitartása van hozzá, annak itt egy körkefés beszárítás, aminek az eredménye meggyőző, egyszer érdemes kipróbálni. Ha van időnk rá, nurberxo-hoz hasonlóan csodás hullámokat varázsolhatunk vele a fejünkre.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek