OFFLINE

Sminkmester áll modellt a Je Suis Belle-nek

2012. május 17., csütörtök 11:25 |

A Je Suis Belle diplomamunkája a sötét színárnyalatokra, kékre, ezüstre és legfőképpen a feketére épített, azóta ezek ritkán látott színek a márka kollekcióiban. A tervezőpáros sokkal merészebb, formailag játékosabb, mégis klasszikus irányba indult el, új, 2012-es nyári lookbookjuk alapszíne a narancs, a bézs, és a barack tónusok. Az izgalmas darabok mintájául a már korábban is fel-feltűnt és jól bevált Je Suis Belle felirat szolgál. Az önmagára és a világra is kíváncsi nőknek készült könnyed ruhákat és nadrágszoknyákat a stáb sminkese, Kovalik Natasa mutatja be Surányi Miklós képein.

A Fashion Awards Hungary-n tavaly az év sminkmesterének választott Kovalik nem most dolgozott először a márkával, sminkesként rengeteg divatshown részt vett, és több neves magazin címlaplányát is ő festette ki. Karrierje a 2006-os Megasztárral indult, majd később Tombor Sarolta sminkmester asszisztense lett, akitől megtanulta a szakma csínját-bínját.

Modellként még nem nagyon láthattuk a csinos, szőke lányt, de a kreatív, nőies Je suis belle kollekcióhoz nagyon jó választásnak bizonyult Kovalik. A nyári kollekcióból mi nagyon szeretjük a 11300 forintos pink topot és a Je Suis Belle feliratos, 37800 forintos, térdig érő szoknyát. A ruhák árai átlagosan a top és a szoknya között mozognak, mindent a belvárosi Je Suis Belle Showroomban lehet beszerezni, a Ferenciek tere 11. szám alatt.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta