OFFLINE

Vegye meg Carey Mulligan aranyruháját eBay-en!

2012. május 16., szerda 11:28

Carey Mulligan Prada koktélruhában
Carey Mulligan Prada koktélruhában
Fotó: Kevin Mazur

Múlt héten minden a Vogue által évente megrendezett Met gála ruhakölteményeiről szólt: a New York-i Metropolitan Múzeum Divatintézetében tartott esten a hírességek idén is kitettek magukért, és az Oscar gálát megszégyenítő ruhacsodákban vonultak fel.

A gálára több díva is az év egyik fő fémszínét, az aranyat választotta, tetőtöl talpig aranyban pompázott  például az olasz társasági élet ismert arca, Bianca Brandolini D'Adda, vagy Jessica Alba is. A cuki mosolyú londoni színésznő, Carey Mulligan is az aranyat választotta, pikkelyes, ezüstbe hajló koktélruháját a Prada tervezte.

A diszkógömbre emlékeztető látványos ruhát a Büszkeség és balítélet sztárja a Met gála után pár nappal feltette az eBay-re, az aukció a hozzávetőlegesen 38-40-es méretű Prada ruhára 500 dollárról, 108000 forintról indult és csodával határos módon egy nap alatt semmilyen ajánlatot nem kapott. A licit jelenleg 2025 dolláron, 437500 forinton áll. Az aukció szombaton, május 19-én zárul, és a szerencsés ajánlattevő június 11-ig megkapja a színésznő ruháját.

Mulligan azzal magyarázta furcsa tettét, hogy többször már úgysem viselhette volna az agyonfotózott Prada ruhát, ami a sajtónak hála körbejárta a világot, így inkább az adakozás mellett döntött, a ruha bevételét ugyanis egy szegénység ellen küzdő jótékonysági szervezetnek, az Oxfam-nak ajánlotta fel.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta