OFFLINE

Így sminkelje magát bárkivé!

2012. május 16., szerda 08:00

Tamang Phan 22 éves, és szeret sminkelni. Smink tutorialjait a YouTube-ra pakolja fel. Ez valószínűleg még sok ezer más lányra is igaz, de a vietnami lány olyanra képes amire csak kevesen.

Bárkivé képes átalakulni, legyen az férfi vagy nő, fekete vagy fehér. Alapozóival és korrektoraival megváltoztatja arcformáját, aztán színez és satíroz. Persze sokat segítenek a parókák és a színes kontaktlencsék, de hihetetlen átalakulásokra képes.

Phan nem tanult sminkelni, autodidakta módon sajátította el a technikáját. Az első videója 2009-ben került fel a netre, azóta majdnem 100 millió ember látta ezeket. Angelin Jolie videóját 14 millión nézték meg, és gondolom sokan próbálták leutánozni.

Leginkább hollywoodi sztárokat, énekesnőket és énekesekké változik át, de Barbie és Mona Lisa sem idegen tőle. 195.000 követője van a Facebookon és persze saját YoutTube csatornája.

Megnéztük a legizgalmasabb sminkeket, döntse el Ön, tényleg megdöbbentő-e a hasonlóság a celebek és Tamang Phan közt.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta