OFFLINE

Meleg párt tett óriásplakátjára a GAP

2012. május 13., vasárnap 13:15

Barack Obama a napokban történelmet írt kijelentésével, miszerint támogatja az azonos neműek házasságát: ő az első amerikai elnök, aki ilyen nyilatkozatot adott közzé. Ezzel eljött a márkák ideje is, hogy felfokozzák a hangulatot és bemutassák az azonos neműekkel készített kampányaikat.

Néhány évvel ezelőtt az olasz Ra+Re divatáruház a botrányos reklámfotóiról ismert Benetton egykori reklámfőnőkével, Oliviero Toscanival készítette el kampányát, melyen egy ismert fotós egy publicistával kerül intim kapcsolatba. A betiltott fotók a csókolozó férfiakról volt Toscani első olyan reklámfotó-sorozata, amelyben melegek a főszereplők.

A RaRe betiltott kampánya
A RaRe betiltott kampánya

Amerika egyik kedvenc boltja a JCPenney a hetekben jelentette meg leszbikus párokkal, többek között Ellen DeGeneressel készített Anyák napi katalógusát, amiben még egy kifestett körmű kisfiú is felbukkan, de idén már az Urban Outfitters is szerepeltetett két csókolózó női modellt lookbookjában.

Homoszexuális párokat tett már plakátjára a Dolce & Gabbana is, akit most a GAP követ a sorban, a divatcég Los Angeles egyik leglátogatottabb sarkára helyezte „Be Bright” elnevezésű óriásplakátját, amelyen az ír-amerikai színész, Rory O'Malley és barátja, Gerold Schroeder egy szürke GAP pólóba összebújva pózolnak. A musicalszínész az egyik társ-alapítója egyébként melegjogi aktivistaként a Broadway Impact csoportnak is.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta