OFFLINE

Nicholas Kirkwood kioktatja Kate Middletont

2012. május 9., szerda 11:43

Kate Middletont egyre több támadás éri konzervatív stílusa miatt és azért, mert előszeretettel jelenik meg kedvenc ruhadarabjaiban akár többször is. A sokszor inkább középkorú nőnek, mint harmincasnak tűnő hercegnét nemrég a De Monfort egyetem is felkérte, hogy legyen egy cipőtervezői verseny zsűrielnöke. A nagy vita azonban, hogy Kate Middleton stílusikon-e vagy sem, folytatódik: most a fiatal cipőtervező, Nicholas Kirkwood tett csípős megjegyzéseket Kate Middleton cipőízlésére, ami tényleg kimerül a sötét és nude árnyalatú klasszikus körömcipőkben – írja a graziadaily.co.uk.

Kirkwood, aki tervezett már Beyoncé és Sarah Jessica Parker lábára is cipőt, nemrég azt nyilatkozta, nem hiszi, hogy Middleton alkalmas lenne a hercegnői posztra. A tervező szerint Middleton túl sok high-street cuccot visel, bár tudja, hogy csak próbál demokratikus lenni, akkor sem kellene mindig LK Bennett cipőket hordania. „Néha lehetne rajta akár egy McQueen cipő is, vagy valami ilyesmi, mert egy hercegnő nem lehet csak egy a sok közül!” – mondta a neves cipőtervező.

A „hamisítatlan angol divatra” összpontosító, londoni székhelyű LK Bennett tavaly 17%-kal növelte bevételét Kate Middleton társadalomra gyakorolt hatása miatt. A cég cipői átlagosan 195 fontba, 65 000 forintba kerülnek.

Ön mit gondol Kate Middleton cipőiről?

  • 1118
    Tetszenek
  • 55
    Utálom a stílusát! Határozottan nem alkalmas hercegnőnek
  • 470
    Mindegy

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta