OFFLINE

Melltartóban üldöz tolvajt az Agent Provocateur

2012. május 8., kedd 11:54

A brit fehérnemű cég, az Agent Provocateur az elmúlt húsz év legsikeresebb darabjaiból dobott piacra egy "Classic Collection" névre keresztelt merész gyűjteményt. Mindig nagyra értékeljük a cég szórakoztató, provokatív videóit, most sincs ez máshogy, a szexi fehérneműkhöz készült kisfilmben egy dögös modell veszi üldözőbe tolvaját a városban, miközben egyre kevesebb ruha van rajta. A Sexy never takes a day off szlogennel promotált  "The Chase" című videót Nick Jones rendezte.

A 2000 óta saját parfümöt és kiegészítőt is forgalmazó Agent Provocateurt az elismert divattervezőnő, Vivienne Westwood és a Sex Pistols egykori menedzserének, Malcolm Mclarennek a fia, Joseph Corré és Serena Rees alapította. Első boltjukat 1994–ben nyitották London Soho negyedében. A cég kezdeti időszakát a felmenőket elnézve zökkenőmentesnek képzeljük, megbotránkoztató videóikban olyan celebnők félpucérkodnak, mint Kate Moss, Kylie Monigue, Carmen Electra vagy Paris Hilton.

A legújabb videóból megtudhatja, hogyan fog egy szexi modell, Margo táskatolvajt csipkemelltartóban!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

JEGYZETLAP Posztnyár szindróma

Ha csak sóhajtozunk, és utáljuk, hogy vége, egyre nyomorultabbul érezzük magunkat. Négy lépés, hogy a szeptembert is élvezni tudd!

STÍLER Netes szépségdilik: ezeknek ne dőlj be

Ha nem akarsz úgy kinézni, mint egy cirkuszból szabadult bohóc, ne a csodatévő appok képeinek higgy, hanem a tükörnek. Az ugyanis nem halványítja el a bőrhibákkal együtt a sminkedet is.

HOMÁR Fifikás, de bebukott parkolóteszt budán

Jó napot, miért büntetnek meg, ha még a fizetőövezet kezdetét jelző tábla előtt parkolok, a nem fizető zónában? Csak. Parkolócég, 12. kerületi módra.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta