OFFLINE

Fekete-fehér slankítás minden mennyiségben

2012. május 6., vasárnap 14:29

Abba nem mennénk bele, melyik tervező melyiktől inspirálódik, de tény, hogy mióta Stella McCartney optikailag karcsúsító ruháját sikerre vitte Kate Winslet a vörös szőnyegen, egyre-másra jelennek meg hasonló slankító ruhák.

A USE nyári kollekciója szinte csak a fekete-fehér ravasz párosítására épül, Philip Lim őszi-téli kollekciójában szintén van cselesen színezett ruha, és Stella McCartney is készített a szezonra oldalt fekete, elöl fehér, térdig érő ruhákat. Liptai Claudia is ilyen ruhában vezette a Megasztárt, de hogy vajon melyik tervezőé volt a cucc, amiben a műsorvezető saját bevallása szerint olyan volt, mint egy matrjoska baba, nem tudjuk, lehetett bármelyiké az előbb felsoroltak közül – vagy egy olyané, akire nem is gondolnánk.

Ki inspirálódik kitől?

 • 168
  Mindenki Stella McCartney-t koppintja
 • 2
  Philip Lim-et másolják a többiek
 • 3
  A USE-t majmolják
 • 19
  A USE nem koppint, de a fast fashion boltok másolják a nagyokat
 • 6
  Senki nem koppint semmit
 • 131
  Mindenki a hatvanas évekből inspirálódik

A tervezők optikai tuningos ruhái eléggé hasonlítanak egymásra, a fast fashion üzletek kollekciói meg rájuk: a Mango egész sor oldalt fekete ruhát, topot, nadrágot dobott idén piacra, és a Tescónál is találtunk olyan ruhát, ami leginkább McCartney-éra emlékeztet. A ruhák szabása és anyaga némiképp biztos különbözik, egy McCaartney ruháért ugyanis minimum 1000 eurót (280 ezer forintot) kell fizetnünk, egy Philip Lim ruha 100 ezer forintból jön ki, a hazai USE csak körülbelül 50 ezer forintot kér egy-egy darabjáért, a Mangóban pedig már 10 ezer forintból felöltözhetünk úgy, mint Kate Winslet.

Nézze meg galériánkban, melyik divatcég, milyen fekete-fehér ruhával állt elő, és szavazzon: ki isnpirálódik kitől?

Ne maradj le semmiről!

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta