OFFLINE

Elkurvásodás felé tart a Victoria's Secret

2012. május 5., szombat 18:47

A Victoria's Secret arról ismeretes, hogy szép, ízléses melltartókat és bugyikat gyárt, nem túl olcsón. A baj csak annyi – mint arra a Huffington Post is felhívta a figyelmet –, hogy a kínálat egyre közönségesebb. Alábbi galériánkban mutatunk néhány példát. Igen, ezeket mind ők gyártják.

A fehérneműgyártó saját oldalán számos hasonlót találni még. Sokadik végiggondolásra is érthetetlen, hogy egy ennyire menő márka miért gyárt olyan cuccokat, amelyeket mintha a kilencvenes évek elején hordtak volna aktív ravepartyzók.

Az állatminták ezekben a formákban, mennyiségben és színekben teljesen vállalhatatlannak tűnnek, csakúgy, mint a bizarr anyagkombinációk. A csipkéket és a mintákat láthatóan koncepció nélkül párosítják össze, tényleg olyan, mintha a józsefvárosi piacról inspirálódtak volna a tervezők. A galériánkban is látható példák jó része olcsónak, közönségesnek, szakadtna tűnik – főleg az a változat, amelyen mintha nem jutott volna elég pénz arra, hogy az egész kosarat befedje a csipke.

A neonszínek, noha a mi szemünket szúrják, főleg így, most állítólag menők. Ha ön szerint is, olvassa el a Velvet cikkét, amelyben sok rószaszín nadrágos celeb látható, vagy nézze végig alábbi galériánkat.

Ne maradj le semmiről!

KOMMENTEK

 • 2012.05.05 20:15:21Advanced Flight

  juj, tényleg gáz nagyon :-(

 • 2012.05.05 22:05:36algi

  Szóval nem az a baj, hogy kurvás, hanem az, hogy luxuskurvás helyett olcsó kurvás.

 • 2012.05.06 03:23:25plokmi

  Ha megveszik, akkor van rá igény, vagyis a cégnél jól dolgoztak a marketingesek.
  Ha nem, akkor mi van, X1000 kollekcióból nem jött be 1 tucat. Nagy ügy. Nem fogja magát felszámolni miatta a Victoria.
  A fehérnemű kritikusok meg kb. annyira tudják ezt befolyásolni, mint a mozit a filmkritikusok. Sehogy.

 • 2012.05.06 05:27:22geegee

  Bánja a t*k*m, hogy milyen a minta, a lényeg, hogy a cicik szépek legyenek.És itt szerencsére a legtöbbje az...Igen, fószer vagyok... :D

 • 2012.05.06 11:41:40Fenimore

  Lehet, hogy nagyon maradi és uncsi vagyok, de nekem minden fehérnemű "túl sok", ami színes. Szerintem a fehérnemű színe alapvetően a fehér, a fekete és a testszín. Bármikor próbálkoztam színessel, rájöttem, hogy hordhatatlan, mert minden alól kivillan, az meg 15 évesek körében menő, bizonyos falusi diszkókban.
  Persze, arra mindegyik melltartó tökéletes, hogy felkapd, és egy profi stáb lefényképezzen benne. csak aztán mit veszel rá egy neonzöld szivacsos-csipkés melltartóra, vagy egy lila párducmintásra, hogy el lehessen benne sunnyogni.
  Tehát szvsz ezek elsősorban olyan darabok, amik a divatvilágban a kifutót is megtöltik, azaz modellkedésre készülnek, nem hordásra elsősorban.

 • 2012.05.07 23:42:20Sisa.huka

  Ez mind olyan cucc, ami a new yorker kínálatában 2-3000 Ft-ért megtalálható, de ingyen se kéne. Giccsbazár. :P

 • 2012.05.08 21:35:44Almandin

  Mitől lennének ezek kurvásak? Színesebbek az átlagos, kommersz daraboknál, de nekem a többsége tetszik. Az utolsó képen a bugyi ráadásul nem is tangafazonú, tehát nem kurvás szerintem.
  Érdekes, hogy ma az emberek többsége nem szereti az élénk színű ruhákat (felsőruhában sem). Ennek egyszerű divat-oka van szerintem. Az elmúlt 10 évben főleg a semleges színek domináltak a hétköznapi öltözködésben. Ennek az lett a következménye, hogy az emberek elszoktak az élénk színektől, és ízléstelennek tartják. Pedig 20-22 éve boldog-boldogtalan nagyon színes ruhákban járt, mert akkor az volt a divat, és pont azt nézték ki, aki folyton szürkében, meg feketében járt.
  Én speciel a kedvemtől függően szeretem az élénk színeket is, meg a szürke-fekete megjelenést is. Hol így, hol úgy öltözködöm.
  Amúgy nem hordhatatlan a színes fehérnemű. Olyan ruhát kell felvenni, ami nem kivágott, vagy nem áttetsző, így nem lóg ki alóla, vagy nem sejlik át. Másik lehetőség, hogy kivágottabb ruhához vele egyszínű fehérneműt felvenni. Pl. kiwizöld tophoz kiwizöld melltartót. A képsorozatból amúgy nekem pont a kiwizöld darabok tetszettek legjobban.

SZÓLJON HOZZÁ!

Blogok, amiket olvasunk

MENŐ LAKÁS Hangulatos nappalik fehér téglákkal

A fehérre festett téglafal olyan visszafogott dizájnelem, ami egyből érdekesebbé tesz bármilyen lakást. Mutatjuk a jó példákat: modern, szellős, világos.

KETTŐS MÉRCE Kinek járjanak a segélyek?

Aki megérdemli? Aki rászorul? Aki balszerencsés? Az igazságos újraelosztás rendszere nem is olyan egyszerű.

GADGET Menő mobil 26 ezer alatt

A Xiaomi Redmi 4A az egyik legkedveltebb telefon hazánkban a gyártó kínálatából. Nem is csoda, mert ilyen tudást ilyen áron kevesen adnak!
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta