Forradalmi rúzs-szájfény az YSL-től

Márciusban debütált az Yves Saint Laurent forradalminak számító csodaszájfénye, a Vernis à lèvre. Nem olcsó, de 8900 forintért már önnek is lehet szájfényként is funkcionáló rúzsa.

Az Yves Saint Laurent a prémium kategóriás szájfény, a tartós szájfény és a rúzs ötvözésével egy új kategóriát teremtett a szájfestékek és dekorkozmetikumok világában. Az új generációs ajaklakkot Vernis à lèvre névre keresztelte az YSL ház.

Az első méhviasz alapú rúzs óta már sok víz lefolyt a Dunán, a XVI.századi készítményhez képest ez a tökéletesen illeszkedő és 100%-os fedést garantáló professzionális szájfény nem ragad, és tartósan csillogó marad. Egy különleges applikátor segítségével pedig könnyen és pontosan felvihető – írja a Mindalicious.

Yves Saint Laurent - Vernis á lévres
Yves Saint Laurent - Vernis á lévres

A hibrid rúzsok 20 különböző színben kaphatóak a parfümériákban, személyes kedvenceink a N°19 Beige Aquarelle, a N°6 Camel Croisiere, a N°12 Corail Fauve, a N°8 Orange de Chine és a N°18  Rose Pastel (itt ön is végigmustrálhatja a színválsztékot). A sorozatból csak a kettes és a húszas árnyalat limitált szériás, a többi állandóan megtalálható lesz majd a kiemelt üzletekben 32 dollárért (8900 forint). A csodaszájfényt a divatcégtől megszokott módon elegáns és kifinomult csomagolást kapott, plusz egy kisfilmet, melyből megtudhatjuk, hogyan kell használni.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek