OFFLINE

Forradalmi rúzs-szájfény az YSL-től

2012. május 4., péntek 10:24

Márciusban debütált az Yves Saint Laurent forradalminak számító csodaszájfénye, a Vernis à lèvre. Nem olcsó, de 8900 forintért már önnek is lehet szájfényként is funkcionáló rúzsa.

Az Yves Saint Laurent a prémium kategóriás szájfény, a tartós szájfény és a rúzs ötvözésével egy új kategóriát teremtett a szájfestékek és dekorkozmetikumok világában. Az új generációs ajaklakkot Vernis à lèvre névre keresztelte az YSL ház.

Az első méhviasz alapú rúzs óta már sok víz lefolyt a Dunán, a XVI.századi készítményhez képest ez a tökéletesen illeszkedő és 100%-os fedést garantáló professzionális szájfény nem ragad, és tartósan csillogó marad. Egy különleges applikátor segítségével pedig könnyen és pontosan felvihető – írja a Mindalicious.

Yves Saint Laurent - Vernis á lévres
Yves Saint Laurent - Vernis á lévres

A hibrid rúzsok 20 különböző színben kaphatóak a parfümériákban, személyes kedvenceink a N°19 Beige Aquarelle, a N°6 Camel Croisiere, a N°12 Corail Fauve, a N°8 Orange de Chine és a N°18  Rose Pastel (itt ön is végigmustrálhatja a színválsztékot). A sorozatból csak a kettes és a húszas árnyalat limitált szériás, a többi állandóan megtalálható lesz majd a kiemelt üzletekben 32 dollárért (8900 forint). A csodaszájfényt a divatcégtől megszokott módon elegáns és kifinomult csomagolást kapott, plusz egy kisfilmet, melyből megtudhatjuk, hogyan kell használni.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta