OFFLINE

Az élet 30 felett kezdődik

2012. május 2., szerda 15:39

A nők a 30-as éveik közepén érzik magukat a legjobban öltözöttnek - közölte a jó hírt a Huffington Post. Ebben a korban már kialakult a stílus, nem lőnek mellé nagyon öltözködésükkel, viszont vannak annyira fiatalok, hogy ne kelljen sokat görcsölniük azon, vehetnek-e még miniszoknyát. Eközben számos tapasztalatot szereztek, mi áll nekik jól, és ez az önbecsülésükre is jó hatással van.
Egy nemrég készült tanulmányban azt vizsgálták, hogy a nők mikor becsülik magukat a legjobbnak. A Daily Mail szerint a nők legjobb korszaka a harmincas éveikben van, amikor már levedlették a húszas évek kísérletező korszakát, és megtalálták önmagukat.

hrminc

Háromból egy nő jobban szereti a megjelenését a 30-as éveiben, és négyből három nő úgy érzi, a stílusuk is sokat javult. Összegyűjtöttünk pár stílusos és híres nőt, akik bár már túl vannak 20-as éveiken, de ezt nem élik meg tragédiaként, sőt! Nézze meg őket a galériában!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta