OFFLINE

Vegyen kalapot nyárra!

2012. április 29., vasárnap 09:31

Egy klasszikus gardróbnak az unalmas baseball sapka mellett tartalmaznia kell olyan időtlen kiegészítőket, mint a kalap, a hajpánt, a virágos kitűző és a hajcsat. Kalapot már nemcsak hideg időben viselhetünk, nyárias ruháknak is nagyszerű kiegészítője. Az idei zenei fesztiválok nagy slágere lesz a retro hatású, széles karimájú kalap, a virágos hajpánt és fejdísz, mely könnyen elvonja a figyelmet a fesztiválokon megszokott poros farmernadrágról, vagy játszósruháról.

A sokféle módon hordható fejdíszek egyik legjobb tulajdonsága –amellett, hogy feldobják megjelenésünket– az, hogy különböző stílusok között lehet barangolni és új stílusirányzatokat lehet teremteni viseletükkel. Még a legnagyobb divatgyilkosok is képesek elegánsan kinézni egy közepesen jól kiválasztott kalapban.

A hetvenes évek óta nagyon népszerű floppy-kalaptól a tervezők már jó ideje nem tudnak szabadulni, így a divatházak szinte minden szezonban elsütik. A széles karimájú, puha kalap könnyen párosítható farmerrel és pólóval, kiengedett hosszú frizurával mutat a legjobban. Előszeretettel hordja így például Blake Lively és Vanessa Hudgens is.

A Fedora kalapot a férfidivatból vették át, az 1920-as években jött divatba, de a mai napig nagy népszerűségnek örvend. A szőrből készült kalapokat több színben be lehet szerezni itthon is a Pull & Bearben, a Stradivariusban vagy a Zarában, utóbbiban 5995 forintért.

Már egy ideje divatban van a hajpánt, mi kicsit már unjuk, pedig az idei szezon egyik slágerdarabja. A fénykorát élő kiegészítőt sokszor láthatjuk a klasszikus divatirányzatokat követő Michelle Williamsen és Charlize Theronon is. A praktikus hajpánt idén lehet túlméretezett virággal díszített, csipkés, tüllös vagy masnis, a bátrabbak viselhetnek fejükön akár Mickey egeret, pandát, vagy tojásrántottát.

A kisfilmben öt szuperegyszerű módját nézheti meg annak, hogyan hordja haját, ha kalapot vesz!

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta