OFFLINE

Kalapban és passzoló estélyiben vonultak az állatok a kacsa-divatbemutatón

2012. április 27., péntek 12:36

Most már több évre visszanyúló ausztrál hagyomány, hogy az egyik legnagyobb sydney-i tanyasi vásáron kacsa-divatbemutatót tartanak, vagyis olyan bemutatót, ahol kacsák vonulnak végig a kifutón, hogy bemutassák a legújabb kacsaruhákat.

A kacsadivat nem követi az emberdivat áramlatait, az állatok ruhái leginkább a Váratlan utazás századeleji angol ruháit idézik a tarka darabokkal és a hozzájuk passzoló kis kalapokkal. A bemutatót egy 64 éves Brian Harrington nevű férfi tartja, már lassan 30 éve. Korábban azt mondta, kacsái olyan ügyesek, hogyha emberek lennének, a legkeresettebb modellek között lenne a helyük.

Az idei vonulásról készített videót elnézve nem is olyan alaptalan az elképzelés, a kacsák kis noszogatásra ugyan, de szépen, libasorban (haha) vonultak végig a fűvel borított kifutón. Harrington igyekszik a kacsákat a legújabb trendeknek megfelelően öltöztetni, ami szigorúan nézve nem sikerült, viszont azt el kell ismerni, hogy a modern színhasználat azért összejött. Nagyon menő lesz például idény nyáron a rózsaszín nadrág, és Harrington kacsamodelljei is viselnek ilyen színű darabokat.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta