OFFLINE

3D-s boxeralsó szürke hétköznapra

2012. április 26., csütörtök 23:13

6362522Z-Factory-Print-1

Már a való életben is egyre több helyen és szituációban élvezheti a 3D-s sikerfilmek látványvilágát, a trendet követve a divatcégek közül a Calvin Klein döntött úgy, hogy a legnagyobb férfi fehérneműkben utazó céggel, a Skiviez-el együttműködve, egy 3D Trunk névre keresztelt kollekciót dob piacra, három különböző stílusban.

A mindennapos viselésre alkalmas férfibugyik sima felületét egy bársonyos mikroszálas szövettel kombinálták, melytől nem gyűrődik, így a termékhez járó 3D szemüveggel maximálisan ránctalanul látható a falatnyi felület – írja a trendhunter.com

A Factory Print, Logo Cube és Pipes fantázianévre keresztelt alsónadrágokat, amiken geometrikus mintákat, gyárkéményeket, pillangókat és tigriseket kelthetünk életre megfizethető áron (34 dollárért, azaz 7600 forintért), de korlátozott mennyiségben  árulja a skiviez.com.

Nemcsak a fehérnemű szektor kísérletezik a 3D-vel, nemrég a Louvre is lecserélte hangos tárlatvezető készülékét Nintendo 3D-s hordozható konzolokra, melyekben már nincs hangszóró és szemüveg nélkül is élvezhető a 3D hatás.Külön speciális effektnek számít a Nintendo rajongók számára, hogy a cég egyik tervezője, Mijamoto Sigeru maga is megjelenik a virtuális séta alatt Leonardo Mona Lisája előtt.

Na de félre a művészettel, ez esetben mégiscsak egy alsógatyáról van szó: ön szerint van értelme 3D szemüvegben nézegetni pasink alsóját, vagy tulajdonképp tök mindegy, mi van rajta, a hálóban úgyis hamar lekerül?

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta