OFFLINE

Ilyen volt a Victoria's Secret fehérnemű katalógus a 70-es években

2012. április 25., szerda 15:55

A világ egyik legismertebb fehérnemű cége, a Victoria's Secret 1977-ben nyitotta meg első boltját, rá két évre, 1979-ben készültek ezek az olcsó, szemcsés papírra nyomtatott, vintage katalógusfotók.

A képeken jól látszik, hogy a divat kevesebbet változott a marketinghez képest, hiszen több olyan darabot is felfedeztünk, amit még mindig jól el lehetne adni, ha nem bolyhos papucsok, cserepes növények és keleti szőnyegek közé lennének beállítva a gondosan fodrászolt Victoria's Secret angyalok. Így az egész olyan, mintha a modellek a szülők hálószobájában pózolnának egy szál semmiben.

Az (egyébként) esztétikus katalógusképeken a mai Victoria's Secret anyagokhoz képest a legszembetűnőbb különbség a Photoshop használatának mellőzése: így Alessandra Ambrosio, Doutzen Kroes vagy Candice Swanepoel elődjei egészen emberi, plasztikától mentes, stílusos nőnek hatnak, még ha nem is csillog retinaégetően a  foguk, mint  a cég mai szupersztárjainak – írja a fashionising.com.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta