OFFLINE

Teveszínű nadrágban villantott tevepatát Eva Longoria

2012. április 23., hétfő 08:20

A 37 éves színésznő, aki általában testre simuló ruhákban jelenik meg a nyilvánosság előtt, a minap egy olyan összeállításban tette tiszteletét a Today című műsor forgatásán, amiről a szerkesztőségben nem tudtuk eldönteni, hogy nagyon jó vagy nagyon rossz.

Novemberben már beszámoltunk arról, hogy mekkora trend a celebeknél és így a fast fashion boltokban is a bőrből készült miniszoknya és rövidnadrág. Úgy tűnik, ez a divatirányzat a Született feleségek sztárját is magával ragadta, ugyanis egy teveszínű, ultrarövid nadrágot választott az eseményhez, és a natúr szín ellenére igen feltűnő darabot egy fehér blúzzal és blézerrel ellenpontozta.

Nem, sajnos ez sem tudta feledtetni a merev anyag gyűrődéséből fakadó bizarr látványt, ahogy azt sem, hogy a nadrág nem a legelőnyösebb helyen „vágta el” Eva Longoria lábát. A teveszínű nadrág ráadásul minden jóérzésű nő rémálmát, a puncit kényelmetlenül kidomborító tevepatát rejti.

Úgy tűnik, a randiműsorával haknizó celeb nem tartozik azok közé, akik szerint 35 és 40 között a hosszabb szoknya és nadrág dívik, vagy ő már a negyvenes évei elejére készül, amikor megint menőnek számít majd a mini.

2221 szavazat 2411 szavazat

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta