OFFLINE

Palvin Barbara felpolcolt mellel népszerűsíti a Victoria’s Secretet

2012. április 21., szombat 14:00

Palvin Barbara, akit nemrég a Glamour olvasói az év modelljének választottak, a napokban egy olyan fotót töltött fel magáról a Twitterre, ami a képaláírás alapján a Victoria's Secret számára készült.

A képen – milyen meglepő – nem visel mást, csupán egy fehér csipkés bugyit és melltartót, és az utóbbinak szemmel láthatóan az a célja, hogy minél impozánsabb  dekoltázst varázsoljon a viselőjének, jelen esetben egy sikeres magyar modellnek.

A budapesti lányt egyébként már korábban is fotózták a fehérneműgyártó cégnek, például támasztott már falat fodros harisnyatartóban, nézett farkasszemet pöttyös cuccba bújtatott önmagával és hasonló finomságok. „Annyira emlékszem Palvin Barbara lélegzetelállító fehérneműs Victoria's Secret fotózására, mintha tegnap lett volna. Már az első naptól kezdve éreztem valamit a magyar cicus iránt, de a VS-fotók miatt szerettem bele igazán" – áradozott korábban a BroSome egyik szerkesztője.

Ne maradj le semmiről!

Blogok, amiket olvasunk

FOODY A világ 10 leggazdasabb séfje

A világ leghíresebb séfjei sokkal többek, mint szakácsok, ôk már márkák. Na de ki vezeti azt a listát, ahol Nigella csak az utolsó helyet tudta megcsípni?

ZEM 8 tanács kezdő futóknak, hogy ne hagyd abba a harmadik héten

Bárki elkezdheti, majdnem bárhol végezhető, és egy jó cipőn kívül semmi sem kell hozzá. Adunk néhány tippet, hogyan találhatod meg benne az örömödet, azaz hogyan nem fogod abbahagyni a futást pár hét után.

GADGETSHOP Így válassz okoskarkötőt

Az értékesítési adatok alapján az okoskarkötők az idei év slágercikkei lehetnek. Én is az okoskarkötők szerelmese vagyok, így elárulok néhány titkot, hogy tudj választani a több száz elérhető fajtából.
Ajánlok blogbejegyzést

Hirdetés

Bookline - Szívünk rajta